S-o vedem și pe asta! Impozitul pe venit va scădea la 10%?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Va curge lapte și miere în Romînia. Guvernanții ne fac zeci de promisiuni care, dacă s-ar îndeplini, ne-ar face viața mult mai bună. Un sectretar de stat de la Finanțe spune că impozitul pe venit va scădea de la 16%, la 10%!

Oficialii Ministerului Finanţelor garantează implementarea tuturor măsurilor de scăderi de taxe promise în programul de guvernare, fără a acestea să antreneze noi creşteri de taxe, scrie Ziarul Financiar (zf.ro).

”Reducerea TVA la 18% din 2018 (faţă de 19% în prezent este o măsură prevăzută în programul de guvernare şi cu siguranţă se va realiza, fără să existe creşteri ale altor taxe. Vom reduce cota pe dividende la 0%, faţă de nivelul actual de 5% şi vor fi reduceri şi în domeniul contribuţiilor de asigurări sociale. Impozitul zero pe dividende va revigora piaţa bursieră şi ne va face mai atractivi, astfel încât să aducem mai mulţi investitori în România. Impozitul pe venituri se va reduce de la 16, la 10%, aceasta fiind o altă măsură care se intenţionează a fi luată pentru  stimula şi mai mult mediul economic, fără a genera creşteri de taxe pe alte părţi. TVA zero la locuinţe este o altă măsură trecută în programul de guvernare, care se va introduce. De asemenea, se ia în calcul reducerea impozitului pe veniturile persoanelor fizice de la 16%, la 10%”, a spus Ionuţ Mişa, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, în cadrul unui eveniment pe teme de fiscalitate organizat de firma de audit şi consultanţă fiscală PwC România, citat de zf.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net