Reţinut de poliţişti după ce a condus băut şi cu permisul suspendat

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov

Pericol la volan! 7 luni şi 8 infracţiuni la regimul rutier. Este recordul sumbru al unui ilfovean care putea provoca oricând o tragedie pe drumurile publice.

Bărbatul de 64 de ani a fost prins de mai multe ori la volanul maşinii, deşi avea permisul suspendat. Mai mult, acesta a condus şi băut, iar într-unul dintre cazuri a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Astfel, în perioada martie - septembrie 2017, cel în cauză a fost depistat de 7 ori conducând un vehicul pe drumurile publice fără respectarea legislației în vigoare.

Într-unul dintre cazuri, acesta a condus având o alcoolemie peste limita legală admisă, ulterior a fost depistat de 6 ori în timp ce conducea un vehicul pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat, iar în unul dintre aceste cazuri șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut pentru 24 de ore pe şoferul inconştient. Pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar penal, iar în cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului și Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net