ANI verifică averea lui Radu Mazăre! Vezi câţi bani a făcut primarul

Ultima actualizare:

    Vila lui Radu Mazăre
Vila lui Radu Mazăre

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a declanşat marţi procedura de verificare a modului în care Radu Mazăre şi-a dobândit averea în ultimul mandat de primar al Constanţei, în perioada 2012-2014, potrivit Agerpres.

În ultima declaraţie de avere depusă în iunie 2013, primarul din Constanţa a menţionat că deţine un apartament în Bucureşti de 184 mp, o cotă de 4% din două terenuri intravilan din Capitală, precum şi un teren extravilan de 1,7 ha, obţinut în anul 2012, prin concesiune, în Republica Madagascar.

De asemenea, el mai are în proprietate o şalupă cu motor Bayliner şi o remorcă Peridoc, ambele cumpărate în anul 2001.

Tot în declaraţia de avere, Radu Mazăre a trecut că deţine 287.000 euro cash şi un card de debit cu 5.000 euro.

În plus, primarul a declarat plasamente şi împrumuturi acordate mai multor societăţi comerciale unde deţine acţiuni: SC Sigma Trading SA, SC Ideea Contrast SRL, SC Comtext SA, SC Nisipuri SA, SC Xenoti SRL, SC Conpress Group SRL, SC Royal Distribution Services SRL, dar şi un împrumut de 600.000 euro acordat unei persoane fizice — Ioanis Poulos Skantzikas.

La capitolul venituri, el a menţionat un salariu anual de 33.909 primit de la Primăria Constanţa şi 60.000 euro obţinuţi în urma vânzării de acţiuni de la Enterprises Inc of Monrovia Grecia.

Radu Mazăre s-a mai aflat în atenţia ANI în anul 2009, când a fost declarat în stare de incompatibilitate, deoarece a ocupat, în perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, funcţiile de primar şi administrator al unei firme.

Edilul a atacat atunci raportul de evaluare întocmit de ANI şi a avut câştig de cauză, în urma unei decizii a Curţii de Apel Galaţi din iunie 2010.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi, de procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA. Edilul va fi prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi: Mazăre, cu cătuşe! Prima declaraţie după ce a fost reţinut de DNA

Mazăre îşi parchează barca-n casă

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net