Radu Mazăre şi-a spart capul în capota mașinii

Ultima actualizare:

    Primarul Constanţei a venit vesel la Tulcea dar necazurile au apărut imediat
Primarul Constanţei a venit vesel la Tulcea dar necazurile au apărut imediat

Primarul Radu Mazăre a venit, joi, la Tulcea, la reuniunea PSD, cu un autoturism Jaguar decapotabil, iar în momentul în care a încercat să închidă capota mașinii din cauza ploii s-a lovit la cap, rana sângerând abundent relatează corespondentul Realitatea TV.

Radu Mazăre a venit la Tulcea, la reuniunea PSD, cu un autoturism Jaguar, oprind în parcarea Hotelului Esplanada, unde are loc reuniunea informală a liderilor social-democrați.

Din cauza faptului că începuse ploaia, Mazăre a încercat să închidă capota mașinii, după care a mers la portbagaj, unde s-a lovit la frunte de prelată.

Mazăre nu a observat iniţial că rana provocată de prelată sângerează, atenţia asupra acestui lucru fiindu-i atrasă de un jurnalist.

O tânără blondă care îl însoțea pe Radu Mazăre a încercat să îl ajute și i-a dat mai multe şerveţele cu care să îşi şteargă sângele de pe frunte.

Ulterior, Mazăre s-a dus în hotel, unde şi-a curăţat rana, şi a revenit, el spunându-le jurnaliştilor că se simte bine.

Preşedinţii de organizaţii judeţene PSD s-au reunit, joi, la Tulcea, pentru a discuta, în prezenţa preşedintelui partidului, Victor Ponta, şi a preşedintelui executiv, Liviu Dragnea, pe tema campaniei electorale pentru prezidenţiale

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net