Publicis Worldwide lansează Nurun România, agenție specializată în soluții digitale integrate

Ultima actualizare:

Lansarea coincide cu un moment de reconfirmare a performanțelor echipei de digital a Publicis România, cea mai premiată agenție în cadrul festivalului Internetics 2015 - cu 8 premii în categorii, precum: Web, Mobile, Interactive Campaigns și Best Use of Technology.

București, 24 noiembrie 2015 – Cu birouri în 21 de țări și peste 4000 de angajați, Nurun, divizia specializată de digital a rețelei Publicis Worldwide, se lansează și în România. Noua agenție va fi condusă de Călin Buzea și Liviu Toader în calitate de Co-Managing Directors.

 “Ne bucură faptul că România se alătură rețelei noastre globale, aflate în expansiune. Echipa de la București se numără printre cele mai premiate din Europa Centrală și de Est, datorită talentului și creativității locale. Suntem convinși că Nurun România va aduce un aport semnificativ la capacitatea și valoarea oferite clienților noștri.”

Dawn Winchester,Global Managing Director - Nurun

Nurun România oferă servicii integrate de comunicare digitală și dispune de o gamă largă de expertize, de la strategie, creație și social media, până la programare și implementare.Agenția va combina insight-urile de consumatori cu noile tehnologii pentru a dezvolta produse, servicii și platforme ce transformă experiența consumatorilor și asigură succesul clienților săi într-o lume conectată.

„Lansarea Nurun România reprezintă un mare pas în pozitionarea acestui brand în regiune și, în special, pe o piață atât de importantă precum cea românească. Într-o lume conectată și aflată mereu în mișcare, scopul nostru este acela de a oferi clienților produse centrate pe valorile umane, menite să creeze adevărate experiențe. Peste 250 de strategi, creativi, designeri și oameni de IT din șase țări din CEE lucrează împreună, combinând metodele tradiționale cu noile tendințe în tehnologie. Cu siguranță, suntem una dintre cele mai capabile rețele din această parte a lumii”.

Nico-Alexander Jahn,Coordonator Nurun în Europa Centrala și de Est

Nurun România va fi condusă de către Călin Buzea și Liviu Toader în calitate de Co-Managing Directors, reunind astfel cunoștințele și experiența a două domenii complementare.Călin Buzea a condus MRM România înainte de a veni la conducerea departamentului de digital al Publicis România, iar acum, în noua sa poziție, va gestiona zona de strategie, technologie și mobile.

Liviu Toader a condus Arc și, mai recent, Publicis Dialog, iar la Nurun va coordona proiectele din zona de shopper understanding & engaging și brand experience.

„Apartenența la această structură globală ne va permite accesul 24/7 la o rețea colaborativă formată din 4000 de experți. Toate acestea ne vor da posibilitatea de a ne crește abilitățile de furnizare către partenerii locali a unor soluții unice la nivel regional și global. Vom împărți cu clienții noștri instrumente, metode de lucru si know-how ale birourilor din Montreal și San Francisco, aflate în fruntea capabilităților tehnice și a celor de uzabilitate în zona digitalului internațional. Scopul final este cel de a susține eforturile clienților în transformarea business-urilor lor prin ceea ce noi numim "antropologie digitală", strategie, creativitate și inovații tehnice”.

Călin Buzea,Co-Managing Director - Nurun România

„Expansiunea digitalului și așteptările consumatorilor de la tehnologie transformă atât interacțiunea dintre brand-uri și consumatori, cât și modul în care brand-urile trebuie să comunice pentru a rămâne relevante. Scopul nostru este să oferim soluții digitale inovatoare, integrate natural în ecosistemul de comunicare, menite să transforme experiența consumatorilor cu brand-urile atât online, cât și offline. În acest context, cred că expertiza digitală a echipelor noastre multi-disciplinare, precum și accesul la cele mai noi tehnologii și best-practice din rețeaua Nurun reprezintă un pas înainte în consolidarea parteneriatului cu clienții noștri.”

Liviu Toader,Co-Managing Director - Nurun România

Într-o lume în care digitalul reprezintă o premisă indispensabilă pentru succesul oricărui proiect de comunicare, Nurun România pleacă la drum cu o echipă de 25 de specialiști, cu susținere tehnologică și informațională din partea rețelei internaționale, astfel încât toate campaniile să fie abordate la standardele globale Nurun.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net