Prognoza meteo în România pentru următoarele patru zile

Ultima actualizare:

    Vremea va fi rece și ploioasă în următoarele 48 de ore
Vremea va fi rece și ploioasă în următoarele 48 de ore

Meteorologii anunță vreme răcoroasă în următoarele 48 de ore după care spre sfârșitul săptămânii revine căldura. Potrivit știrileprotv.ro, marţi avem vreme răcoroasă în cea mai mare parte a ţării

Frigul vine în sud-est şi la munte cu averse importante. În Dobrogea va fi vreme instabilă, cu ploi în mai multe reprize. Temperaturile scad accentuat şi la amiază vor fi cel mult 23, 24 de grade.

Se răcoreşte simţitor şi mai sus în Moldova sudică şi în nordul Munteniei unde maximele se opresc pe la 23 de grade. O să plouă iar vântul va avea intensificări.

Și în nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă temperaturi modeste, ploi pe timpul zilei, dar şi după lăsarea nopţii şi vânt. Maximele nu vor depăşi 23 de grade.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş ziua va fi însorită, dar cam răcoroasă. La noapte apar înnorări trecătoare şi e posibil să plouă. Temperaturile cresc puţin faţă de luni; dar se vor fi sub valorile obişnuite perioadei.

Şi în vestul ţării temperaturile mai câştigă un grad-două, dar chiar şi aşa va fi răcoare pentru această dată. Vom avea vreme frumoasă şi maxime de 25, 26 de grade.

Sud-vestul ţării are parte de soare şi atmosfera plăcută. Se încălzeşte faţă de ziua trecută şi temperaturile ajung la valori potrivite momentului: în jur de 28 de grade. Nu sunt anunţate ploi şi norii se risipesc treptat.

În tot sudul, temperaturile scad accentuat şi la amiază vor fi cel mult 24, 25 de grade.

Se răceşte şi în zona Capitalei. Spre deosebire de ziua de luni, când s-au atins 33 de grade; marţi, însă, maximă se opreşte la 23 de grade. Mai vin ceva ploi pe parcursul zilei şi vântul va fi destul de activ. Peste noapte cerul se degajează şi temperatura coboară până la 13 grade.

La munte vom avea vreme rece pentru această perioada. Se mai adună norii şi vor lasă câteva averse, în special în Carpaţii Meridionali şi în Orientali; iar vântul va avea intensificări în toată zona montană.

Și la mare se răcoreşte simţitor. O să plouă în mai multe reprize şi vântul o să agite atmosfera. Pe plajă vor fi cel mult 22...23 de grade; iar în apă: în jur de 24 de grade.

Miercuri se anunţă încă o zi racoroasă. Doar în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei vor fi temperaturi potrivite perioadei: în jur de 28 de grade. Vântul rămâne destul de intens şi mai vin ceva averse slabe, trecătoare prin nordul, centrul şi estul ţării.

Ziua de joi aduce însă în sfârșit vreme frumoasă şi temperaturi în creştere. La munte, prin centrul şi estul ţării apar câţiva nori; dar nu o să plouă. În rest cerul va fi mai mult senin.

Vineri vom avea soare şi atmosfera plăcută peste tot. Se încălzeşte semnificativ: maximele ajung la 32 de grade în sud-vestul ţării.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net