Primele imagini cu Dan Diaconescu în cătuşe: "Nu mai am încredere în justiţie"

Ultima actualizare:

    Totodată, instanța i-a interzis lui Diaconescu să mai aibă legături cu presa scrisă sau audio-video vreme de cinci ani după expirarea pedepsei cu închisoarea.Foto: CAPS
Totodată, instanța i-a interzis lui Diaconescu să mai aibă legături cu presa scrisă sau audio-video vreme de cinci ani după expirarea pedepsei cu închisoarea.Foto: CAPS

Dan Diaconescu, condamnat miercuri la 5 ani şi şase luni de puşcărie, a declarat, la plecarea spre arest, că nu mai are încredere în justiţie.

Dan Diaconescu a fost condamnat, miercuri, la 5 ani şi şase luni de inchisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de santaj, decizia fiind definitivă. În primă instanţă, Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe omul de afaceri la trei ani de închisoare, dar acesta a făcut apel.

Miercuri, Dan Diaconescu a fost ridicat de la domiciliu în cătuşe şi le-a mărturisit jurnaliştilor, cu amărăciune, că îşi pregătise discursul pentru achitare, fiind, probabil, convins că va scăpa de arest.

"Eu îmi pregătisem un discurs pentru achitare. Acum, însă, cred că niciun român nu mai are încredere în justiţie. Evident că eu nici atât! Mi-au inchis televiziunile, mi-au închis particul, mi-ai lipsea să mă închidă pemine. Pentru prima oară, voi fi întreţinut de dumneavoastră, cu 28 de milioane pe lună. Nu mi-aş fi dorit asta, ştiu că sunteţi extrem de săraci mulţi dintre dumneavoastră. Vă las foarte săraci şi foarte naivi", a declarat el, înainte de a intra în maşina care avea să-l ducă în spatele gratiilor, unde îşi va petrece următorii 5 ani şi şase luni.

GALERIE FOTO

În același dosar de șantaj a fost condamnat și Doru Pârv, fost realizator de programe la OTV, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, el neavând dreptul de a desfășura vreo activitate în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după ce iese din închisoare. Alături de ei, la închisoare va ajunge și Ghezea Mitruş, fost realizator de programe la OTV. El a primit doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net