Pretenţiile lui Sting pentru concertul de la Cluj! Artistul a venit cu bucătarul personal după el

Ultima actualizare:

    Sting va concerta la Cluj începând cu orele 21.00 Foto: arhivă personală
Sting va concerta la Cluj începând cu orele 21.00 Foto: arhivă personală

Cerinţe dintre cele mai extravagante au artiştii internaţionali, iar Sting nu face excepţie. Solistul britanic va concerta marţi la Cluj-Napoca, dar pentru a face deplasarea în România a avut o listă întreagă de pretenţii, care trebuie musai respectate. Cântăreţul şi echipa sa formată din 70 de persoane au vrut cabine amenajate la locul spectacolului, dar şi o bucătărie complet funcţională.

Au mai rămas câteva ore până când fanii lui Sting (65 de ani) vor putea fredona piesele artistului live. Solistul va urca pe scenă începând cu ora 21.00. Accesul pentru concertul de marţi de la Cluj-Napoca se va face începând cu ora 18.00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18.30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20.00, în deschiderea show-ului, va cânta Joe Sumner, iar apoi artistul britanic, aşteptat cu sufletul la gură.

Ca oricare alt artist de talie internaţională şi Sting a cerut să i se respecte căteva dorinţe. Cântăreţul a făcut deplasarea cu bucătarul personal şi a vrut un spaţiu mai mult decât generos pentru chef-ul lui. Sting a solicitat o bucătărie mobilată şi complet funcţională, cu plite, cuptoare, o chiuvetă, plus mai multe frigidere şi un congelator. De asemenea, echipa starului a insistat să fie pregătit un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Nu mai puţin 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care este formată din peste 70 de persoane. Alţi aproape 460 de oameni din echipa locală sunt implicati în organizarea show-ului.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio - 57th & 9th . Turneul a inclus până acum 50 de orașe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internațională.

Biletul vă trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis. Pre'ul biletelor a pornit de la 146 de lei şi a mers până la 823 de lei, pentru unul dintre cele mai bune locuri din sală.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net