Presupușii criminali din Brăila, prinși de polițiști

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vineri după-amiază, 26 mai, un tânăr de 28 de ani din Brăila a fost împușcat în plină stradă. A fost transportat în stare gravă la spital, unde a și murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, subinspector Laura Dan, doi bărbaţi au fost prinşi în localitatea Surdila Greci şi au fost duşi la sediul Poliţiei Judeţene Brăila pentru audieri, notează news.ro. Potrivit presei locale, unul dintre agresori era prieten din copilărie cu victima, însă se certaseră din cauza unor probleme în afaceri. Anchetatorii spun că agresorul ar fi chemat un complice, iar unul dintre ei ar fi tras şase gloanţe spre victimă, cu un pistol Glock, iar două l-ar fi nimerit pe tânăr în piept.

„Au fost prinse cele două persoane şi se află în custodia Poliţiei. Se efectuează cercetări. Au fost prinse în localitatea Surdila Greci, din Brăila. Maşina a fost abandonată într-o altă localitate. Încadrarea este de omor calificat. Se va stabili participaţia fiecăruia, în urma cercetărilor", a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, pentru Mediafax.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net