Povestea incredibilă a fostei dame de companie românce ajunsă patroană în Italia

Ultima actualizare:

    Gina a fost foarte supărată pe cei care au criticat-oFoto: Captură Kanal D
Gina a fost foarte supărată pe cei care au criticat-oFoto: Captură Kanal D

Gina Felea are 30 de ani, locuiește și muncește în Italia, unde de cinci ani deține un club, iar de doi ani a devenit și proprietara altuia. În 2014 vasluianca Gina a intrat în atenția presei din România datorită unui video publicat pe Facebook.

În clipul respectiv, aceasta susținea că este patroană a două cluburi din Italia și caută fete din România care să vină să lucreze pentru ea.

Aceasta mărturisea atunci că a ajuns să dețină acele localuri după ce fost damă de companie vreme de patru ani, interval în care a strâns 40.000 de euro. Gina a mai precizat că tot ce face ea este legal și se oferea și să le ajute pe fetele care se decid să lucreze pentru ea.

În urma postărilor de pe Facebook, ea a primit numeroase critici din partea internauților, care nu vedeau cu ochi buni inițiativa ei.

Vineri seara, ea a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a ținut să facă lumină în acest caz, și să dezvăluie pas cu pas de ce cheamă fetele la muncă în cluburile din Italia.

"M-a deranjat că s-a spus că sunt pește, duc fetele să se prostitueze, că le bat, ceea ce nu e adevărat! Am fost foarte supărată. Când am făcut acele clipuri, eram foarte nervoasă. Mama a suferit foarte mult", a spus, indignată, Gina Felea.

"Munca de night înseamnă că fetele sunt îmbrăcate în fustițe, primesc clienții. Clientul dacă îi place își alege o fată, îi cumpără o consumație. Petrec 20 de minunte împreună, el ii cumpără o bautură, apoi vine ospătărița și îl intreabă dacă mai vrea să îi cumpere o băutură. Fetele nu dansează, nu fac show", a mai povestit tânăra.

Ea a detaliat deasemenea și ce a făcut înainte să ajungă în Italia: "Puteam să devin medic veterinar, fără examen, cu drept de bursă. Am fost la olimpiadă. Nu aveam bani să merg la Iași, la facultate, trebuia să îmi iau chirie. Nu am putut sa mă angajez, m-am inscris la o școală de asistente, nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni. Nu am vrut să le iau pâinea de la gură ca să stau eu în școală. Mi-am facut valiza și am plecat să îmi câștig banii. Am lucrat o perioadă în Brasov, ca barmaniță. Patronul a vrut să îmi faca o ''surpriză'', dar am reușit să scap. Apoi a venit cineva la mine și mi-a spus că prietena lui este impresara și că trimite fete in Italia. Am zis nu", a adăugat blonda, în direct, la Kanal D.

"Am ajuns in Italia și am fost damă de companie. Am plecat la 18 ani, de atunci nu m-am mai intors. Nu îmi place aici, oamenii sunt răi. Nu vreau sa critic România, e țara mea... adevărul doare. În Italia am primit mult ajutor. Am putut să împrumut 180.000 de euro de la banca, lucrez legal", a conchis ea.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net