Ponturi să te distrezi în ultimul weekend de vară

Ultima actualizare:

    Meteorologii anunţă temperaturi de până la 37-38 de grade în sudul ţării. De luni, toamna îşi intră în drepturi
Meteorologii anunţă temperaturi de până la 37-38 de grade în sudul ţării. De luni, toamna îşi intră în drepturi

Este ultimul weekend de vară, ne anunţă meteorologii, şi trebuie să profităm din plin de el. Click! ţi-a pregătit câteva ponturi de distracţii pentru acest sfârşit de săptămână.

Vremea va fi caniculară, sâmbătă (5 septembrie), în aproape toată ţara. Temperaturile maxime vor fi de la 22-23 de grade în Crişana şi Maramureş, până la 37-38 de grade local în Muntenia şi cu totul izolat în Oltenia. Şi în Bucureşti vremea va fi în continuare caniculară după-amiaza, când temperatura aerului va urca până la 36-37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. De mâine, temperaturile încep să scadă în cea mai mare parte a ţării, astfel că luni (7 septembrie) valorile termice vor ajunge să se încadreze în limitele normale ale perioadei. Vom avea aşadar parte de un weekend călduros, cel mai probabil ultimul de vară autentică, pentru că apoi toamna îşi va intra în drepturi. Iată cum poţi profita din plin de ultimele zile de vară!

Seri greceşti, concurs de pescuit şi teatru, pe Litoral

  • MAMAIA. Până pe 6 septembrie, copiii se pot bucura de spectacole dedicate exclusiv lor, zilnic, între 19-21, pe scena Perla. Se vor organiza teatru de păpuşi, jocuri,  concursuri, dar şi numeroase concerte. Astăzi, va avea loc spectacolul “Mamaia Romantică”, eveniment care se adresează tuturor turiştilor şi care se va desfăşura între orele 21.00 şi 23.00, pe scena din Piaţeta Perla din Mamaia. Mâine, va fi seară grecească, în cadrul căreia vor evolua Ansamblul de dansuri tradiţionale elene „Asteria” şi solistul Ionuţ Galani, tot în Piaţeta Perla, de la ora 20.
  • EFORIE. Weekendul acesta are loc Festivalul Pescarilor, ediţia a II-a. Vor fi concursuri de pescuit sportiv, urmate de concursuri gastronomice şi degustări. Nu vor lipsi concertele şi spectacolele de dansuri din zona Dobrogei, urmate de focuri de artificii.
  • COSTINEŞTI. Între 8 şi 11 septembrie, la Vox Maris Grand Resort va avea loc Gala Tânărului Actor.
  • VAMA VECHE. Astăzi, turiştii sunt aşteptaţi la un concert Şuie Paparude, la Papa la Soni, începând cu ora 23.00.

Profitaţi de ultimele zile de ştrand!

  • Crângaşi Aqua Park (fost ştrand Ciurel). Odată cu venirea toameni calendaristice, biletul de intrare s-a ieftinit. Acum, un bilet pentru adulţi, elevi, studenţi costă 30 de lei, iar copiii sub 7 ani au intrare gratuită. Ştrandul mai e deschis până pe 15 septembrie, iar programul: de luni până duminică între orele 9.00-21.00.
  • Magic Pool (fost ştrand Drumul Taberei). Un bilet de intrare costă pentru adulţi, elevi, studenţi 20 de lei, de luni până vineri, şi 30 de lei, sâmbătă şi duminică. Copiii sub 7 ani au intrare gratis. Găsiţi deschis de la 8.00 la 20.00.
  • Water Park Otopeni. Vrei o distracţie pe tobogane? Vino în Otopeni! Intrarea costă 50 de lei, în weekend, pentru adulţi, elevi şi studenţi, iar de luni până vineri - 30 de lei. Copiii cu o înălţime sub 1,40 metri plătesc de luni până vineri 15 lei şi de sâmbătă până duminică 25 de lei.
  • Divertiland vă aşteaptă în ultimul weekend din acest an. De duminică, 6 septembrie, se închide. Intrarea: sâmbătă şi duminică 40 de lei pentru adulţi, elevi, studenţi şi copii peste 10 ani, iar copiii sub 10 ani plătesc 25 de lei.

Acrobaţii cu avioane şi bărci pe Lacul Morii

Lacul Morii va fi astăzi scena unor demonstraţii aero-navale fără precedent. Este vorba de cea de-a şasea ediţie a AeroNautic Show, care va începe la ora 16.00.Cu acest prilej, îşi vor arăta calităţile cei mai buni militari de la Statul Major al Forţelor Aeriene, Statul Major al Forţelor Navale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.  Nu vor lipsi membrii cluburilor de iachting şi cei mai buni piloţi acrobaţi. Intrarea este liberă. În Parcul Crângaşi, situat lângă lac, se va organiza începând cu ora 14.00 o expoziţie în care participanţii la festival îşi vor prezenta „secretele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net