Ponta, neîndurător de când vrea să fie preşedinte: "Puteţi să folosiţi forţa fără nicio jenă!"

Ultima actualizare:

    Victor Ponta
Victor Ponta

La numai o zi după ce s-a lansat în cursa pentru Cotroceni, Victor Ponta şi-a schimbat discursul. Şeful Guvernului le-a transmis poliţiştilor din zonlele sinistrate în urma inundaţiilor să fie fără milă faţă de "ticăloşii" care profită de această tragedie şi fură din casele oamenilor.

Victor Ponta e hotărât să câştige în cursa pentru alegerile prezidenţiale 2014. Inundaţiile care au lovit în ultimele zile sud-vestul ţării sunt un prilej numai bun pentru ca şeful Guvernului să-şi demonstreze calităţile pentru fotoliul de la Cotroceni.

"Îi rog pe cei de la Poliţie, dacă prind ticăloşti care profită de situaţia asta să intre, să fure, vă rog duritate maximă posibilă, pentru că mi se pare că e de zece ori mai condamnabil să profiţi de asemenea situaţie şi am văzut că s-a mai întâmplat, şi ieri, şi azi, şi forţa totală a poliţiei şi a jandarmilor împotriva unor asemenea indivizi puteţi să o folosiţi fără niciun fel de jenă", a transmis miercuri Ponta la comandamentul pentru situaţii de urgenţă reunit la Guvern, conform Mediafax.

Un număr de 1.184 persoane au fost evacuate de la producerea inundaţiilor şi 99 de locuinţe au fost distruse, la care se adaugă alte 168 locuinţe avariate şi 2.003 case inundate, a anunţat miercuri ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Guvern.

Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru alegerile prezidenţiale 2014 marţi, 29 iulie. Momentul ales pentru lansare este unul cu o simbolistică aparte, care a fost explicată de Ponta în debutul discursului şi se referă la împlinirea a exact doi ani de la referendumul organizat pentru demiterea actualului şef de stat, Traian Băsescu.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net