Ponta, cu «bestia şoselelor» la cumpărături

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Împătimit declarat al curselor de maşini, Victor Ponta nu se desparte de bolizi nici măcar atunci când iese la cumpărături.

Şeful PSD a fost surprins în parcarea unui centru comercial din Bucureşti la volanul unui superb Nissan GT-R, în valoare de aproximativ 65.000 de euro.

Citeşte şi:

Băsescu va urmări la Cotroceni piesa "Blonda, chiorul şi piticul"

Ponta o proclamă pe Udrea «regină», Udrea îl face pe Ponta «bufon»

Oana Stancu şi Adrian Ursu: Am fost cenzuraţi la Realitatea TV

Bestia pe patru roţi este mai rapidă chiar decât Ferrari sau Porsche 911 Turbo: echipat cu un propulsor V6 biturbo de 3,8 litri, cu aproape 500 cai putere, supercarul japonez ajunge la 100 km/h în doar 3,5 secunde şi poate zbura cu o viteză de peste 310 km/k.

simeon stalpnicul png

Din nefericire, însă, Ponta a fost nevoit să-şi cam tempereze elanul sportiv. Nu de alta, dar străduţele pe care circula erau destul de aglomerate, iar la bordul bestiei cu mulţi cai putere se afla şi Andrei, fiul său din prima căsătorie.

GT-R-ul nu este primul bolid cu care liderul PSD „se dă" pe străzi atunci când nu se află pe circuit, ca pilot de raliuri. Până nu demult, Ponta făcea furori la volanului unui WV r32, alt monstru cu sute de cai putere.

Click!spune

Motorul lui Nissan GT-R dezvoltă o putere de 480 CP în varianta de echipare standard, iar pentru versiunea sport „dispune" de nu mai puţin de 530 CP. Pentru a avea o stabilitate mare în virajele luate cu viteză, GT-R este echipat cu o transmisie integrală permanent.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net