Poliţist-şef băgat în spital de subalterna pe care a violat-o

Ultima actualizare:

    Comisarul Gheorghe Barbu  a fost înjunghiat în abdomen (fotografii: gazetanouă.ro)
Comisarul Gheorghe Barbu a fost înjunghiat în abdomen (fotografii: gazetanouă.ro)

Gheorghe Barbu, poliţistul surprins beat la volan de colegii săi în luna martie 2010, a fost înjunghiat în stomac, miercuri seară, de către o colegă de serviciu. Motivul: femeia susţine că Barbu, acum şef de post în comuna olteană Bobiceşti, ar fi violat-o de mai multe ori.

Scene desprinse parcă din filmele de groază miercuri seară pe o stradă din comuna Morunglav, judeţul Olt. Dintr-o maşină parcată în faţa casei comisarului Gheorghe Barbu iese un bărbat plin de sânge. Este chiar poliţistul, înjunghiat de mai multe ori în abdomen. Fiul lui, aflat în casă, a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112. Echipele de intervenţie l-au găsit pe Barbu într-o baltă de sânge.

În maşină era o femeie, rănită şi ea în zona abdomenului. Anchetatorii au stabilit că este vorba de Melania Renghea, 27 de ani, poliţistă şi ea la postul din comuna Bobiceşti, de unde se transferase de curând. Din primele informaţii se pare că femeia, însărcinată în luna a cincea, ar fi venit la domiciliul fostului ei şef pentru a-i cere să pună capăt ameninţărilor acestuia.

Mai exact, femeia îl acuză pe bărbat că ar fi violat-o în trecut de mai multe ori, acesta fiind şi motivul pentru care, în urmă cu câteva luni, a cerut transferul de la postul de poliţie din comuna Bobiceşti, ce intră în subordinea comisarului Barbu, la un alt post, lucru aprobat ulterior de conducerea ierarhică. Tot din acest motiv, poliţista ar fi depus plângere împotriva fostului şef la DIICOT Craiova în urmă cu doar câteva zile, lucru care l-ar fi deranjat pe acesta şi l-ar fi împins să recurgă la ameninţări asupra ei.

Melania Renghea a fost şi ea internată

Miercuri, femeia a mers acasă la fostul ei şef, în comuna Morunglav şi, sub pretextul că vrea să discute ceva personal cu el, l-a invitat pe acesta în maşina ei. Acolo a avut loc incidentul: femeia l-a înjunghiat în stomac de mai multe ori cu un cuţit pe care îl avea asupra ei. În schimb, comisarul ar fi lovit-o pe aceasta la rândul său cu pumnii în stomac în încercarea de a se apăra. Poliţista este însărcinată în cinci luni şi mai are un copil. Soţul femeii susţine că nu este prima dată când poliţistul îi batjocoreşte consoarta. 

Femeia spune că poliţistul a lovit-o în burtă ştiind că este însărcinată. "M-a ameninţat că îmi distruge familia şi că mă dă afară din Poliţie. M-a dat la mai mulţi poliţişti superiori", a declarat Melania Renghea. Acum, cei doi poliţişti sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. Anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz.

A făcut circ după ce a fost prins beat la volan

Comisarul Gheorghe Barbu a devenit „celebru" după ce o ţară întreagă l-a văzut, în anul 2010, făcându-se de râs la televizor. Pe 17 martie 2010, el a fost oprit în trafic de colegii săi de la Brigada Rutieră în timp ce îşi conducea beat maşina.

Poliţistul a dat un adevărat spectacol în faţa camerelor tv şi nu a ezitat să îşi ameninţe sau să îşi îmbrâncească proprii colegi. Ulterior, Barbu a declarat că nu a consumat alcool în noaptea cu pricina şi că tot ce s-a întâmplat a fost o înscenare a unui coleg.

Singura sancţiune pe care a primit-o poliţistul devenit acum şef este o banală amendă de 1.000 de lei. În noiembrie anul trecut, Barbu a fost promovat şi a devenit şef al secţiei de Poliţie Rurală Balş, iar, acum, în urma revenirii la vechile structuri locale ale posturilor de poliţie, el este şeful Poliţiei din comuna Bobiceşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net