Poftiţi la ochi dulce de vampir şi creier însângerat!

Ultima actualizare:

    Prăjiturile  horror costă între  5 şi 50 de lei
Prăjiturile horror costă între 5 şi 50 de lei

Ochi însângeraţi, mâini tăiate şi chiar creier. Nu vă speriaţi, nimic nu este real! Sunt doar prăjituri cu forme înspăimântătoare sau pizza cu mult suc de roşii, special pregătite pentru turiştii care vin în acest weekend la Castelul Bran.

Mai e puţin până la cea mai înfricoşătoare noapte din an, 30 spre 31 octombrie. La munte, pregătirile pentru Halloween sunt în toi. Patronii restaurantelor au decorat localurile cu ­pânze de păianjen, scheleţi sau picioare şi mâini, din plastic bineînţeles. Dovlecii au fost şi ei pregătiţi pentru ca turiştii să îi sculpteze cât mai înfiorător posibil. Pentru proprietarii de pensiuni, sărbătoarea importată din America este mană cerească. La Bran, abia dacă mai găseşti un loc de cazare în weekendul de Halloween.

Castelul Bran, cel mai vânat loc din Europa în noap­tea de Halloween, se pregăteşte să-i surprindă anul acesta pe vizitatori. În premieră pentru Castelul Bran, doi câştigători ai unui concurs organizat chiar de slujitorii Contelui Dracula vor dormi toată noaptea în castel... în sicrie! Iar surprizele nu se opresc aici. Porţile castelului vor fi deschise sâmbătă noaptea începând cu ora 20 şi vor rămâne deschise până după miezul nopţii, când petrecerea se va muta într-un cort imens amplasat în curtea castelului. Biletul de intrare costă 150 de lei de persoană şi permite accesul în castel, la after-party, dar şi la proiecţia unui film horror.


    Meniul cu pizza şi  băutura sângelui lui  Dracula costă 35 de lei
Meniul cu pizza şi băutura sângelui lui Dracula costă 35 de lei


    La Castelul Bran Halloween-ul se petrece  sâmbătă noaptea
La Castelul Bran Halloween-ul se petrece sâmbătă noaptea

Unde te poţi distra în acest weekend

Sâmbătă

Braşov. Ora 19.00: Zona fostului Stadion Municipal din Braşov se va transforma în City of  Dracula azi, mâine şi luni când în această locaţie va fi organizat Dracula Halloween Festival. La “petrecerile vampireşti” vor cânta Nicoleta Nucă, Phoenix, Delia, Vanotek, Carla’s Dream. Accesul la Dracula City se va face contracost, între 50-100 de lei pe zi, biletele fiind puse în vânzare pe bilet.ro.Bucureşti. Ora 20.00: Piesă de teatru “Clinica Sinucigaşilor”, la În Culise, bilete 30 de lei; ora 22.00: Petrecere “Happy Halloween”, în Club Maya, intrare liberă;Craiova. Ora 21.00: Halloween Party - Midnight Madness, la Café Teatru Play, se dau premii pentru cele mai inedite costume. Intrarea costă 25 de lei;

Duminică

Bucureşti. Ora 12.00: Vânătoarea de fantome la Divertiland. Concursuri pentru copii, iar seara concert LaLa Band. Intrarea costă 25 lei/adulţi şi 60 lei/copii; ora 22.00: Petrecere „monstru”, The Harp Irish Pub, muzică live, trucuri de magie, candy bar. Intrare liberă!Constanţa. Ora 22.00: Petrecere Halloween, în Heaven’s Hell, intrare liberă;Sibiu. Ora: 17.30: Halloween Party pentru copii la Dumbrava Veseliei, bilet 45 de lei;Timişoara. Ora: 18.00: Spectacolul Visul Meu – de Halloween, la casa Tineretului, spectacol cu magicianul Lorenzo Cristian, bilete între 50-100 de lei.

Luni

Bucureşti. Ora 15.30: Atelier de cioplit dovleci pentru copii 3-7 ani, înscrieri la office@mayflowers, preţ 60 de lei;Oradea. Ora 20.00: Bal de Halloween, la Moszkva Caffe, concurs de costume, intrare 10 lei.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net