Podul Giurgiu-Ruse, închis temporar

Ultima actualizare:

Circulaţia autovehiculelor va fi oprită pe ambele sensuri, de aproximativ opt-nouă ori pe zi, cu durata aproximativă de 15-20 de minute. Lucrările de reparaţii se vor desfăşura pe o perioadă de patru-cinci zile, în funcţie de condiţiile meteo, potrivit Mediafax.

Autorităţile bulgare au informat că au luat măsuri ca lucrările să se desfăşoare eficient şi ca fluenţa traficului să fie asigurată în condiţii optime şi de siguranţă.

De asemenea, pentru evitarea aglomerărilor şi realizarea unui control operativ şi fluent, Poliţia de Frontieră Română va lua măsuri de suplimentare a angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în Punctul de trecere a frontierei şi, în funcţie de situaţie, va mări numărul arterelor de control, atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe cel de ieşire.

Traficul rutier este restricţionat pe Podul Giurgiu-Ruse, la o singură bandă de circulaţie pe ambele sensuri, în contextul în care autorităţile bulgare au demarat la mijlocul lunii proiectul de reabilitare a podului pe partea aparţinând ţării vecine, lucrările urmând să se desfăşoare până în 28 august.

Astfel, au fost instalate marcaje rutiere temporare şi semafoare pentru restricţionarea traficului la o singură bandă de circulaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net