Photosnacks: noul trend cu care îți vei surprinde invitații la nuntă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A început un an nou iar cu el sute de nunți se aproprie de realitate. Un trend nou ia amploare și în curând va fi rețeta fiecărei nunți de succes care își dorește să fie altfel!

Photo Booth-ul de la Photosnacks.ro este cel mai interesant gadget cu care poți avea o nuntă originală. Dotată cu opțiuni distractive, cabina foto e o prezență inedită, pe care invitații se vor înghesui să o descopere.

Cum poți folosi Photosnacks ca să îți suprinzi invitații?

simeon stalpnicul png

Imortalizarea momentelor de la nuntă este un aspect crucial - așa că de ce să nu optezi pentru o variantă care să schimbe complet atmosfera?

Photosnacks oferă oportunități de interacțiune și distracție complet diferite față de un fotograf clasic și va fi sufletul petrecerii.

Photo Booth-ul poate fotografia și filma în HD, este dotat cu lumini de studio, vine cu obiecte de recuzită fun si are un software care permite modificări digitale și postarea pozelor pe rețelele de socializare în timp real.

Toate opțiunile sale vor contribui la o prezență inedită care nu va trece neremarcată. Supriza pe care o vei face invitaților va fi de neprețuit. Află în continuare toate modalitățile prin care te poți distra cu un Photo Booth!

Conexiune la internet pentru social sharing

Fotografiile și videoclipurile imortalizate cu Photo Booth-ul pot fi modificate și urcate instant pe rețele de socializare. Cu ajutorul unui hashtag prestabilit (#) acestea pot fi organizate într-un singur album al nunții.

simeon stalpnicul png

Unul din avantajele acestui sistem este faptul că invitații nu trebuie să aștepte fotograful de nuntă pentru a modifica, descărca și publica pozele. Cu toții au acces instant la imagini sau videoclipuri și le pot împărtăși cu prietenii lor pe rețelele de socializare.

Mărturii inedite sub forma imaginilor magnetice

Oferirea mărturiilor la nuntă este o tradiție veche. Poți face o experiență din aceasta tradiție cu ajutorul imprimantei performante a Photo Booth-ului.

simeon stalpnicul png

Photosnacks permite imprimarea imaginilor pe un material magnetic pe care invitații o pot lua cu ei acasă. Va fi o surpriză plăcută pentru cei mai emotivi precum părinții și rudele.

Este o amintire foarte frumoasă care poate fi păstrată o perioadă îndelungată dacă invitații aleg să o lipească pe frigider sau orice alt material metalic.

Carte de oaspeți digitală și Video Hosting pentru miri și nași

Funcția de video hosting permite pre-înregistrarea unui mesaj pe care invitații să îl urmărească înainte de a putea face o poză. Acest lucru îi va încânta pe toți cei prezenți. 

Mirii și nașii pot mulțumi tuturor celor care participă la nuntă precum și oferi altora ocazia să înregistreze un video.

simeon stalpnicul png

Chiar și invitații pot înregistra un video de scurtă durată în care își pot transmite urările către cuplu. Cu ajutorul accesoriilor și opțiunilor de modificare ale fundalului, urările pot căpăta forma personalizată și distractivă.

Tradițional, cartea de oaspeți este o amintire de la invitați pe care mirii o păstrează pentru a rememora momentele frumoase. Însă acum, totul poate fi comprimat în mod digital și păstrat pentru totdeauna.

Obiecte de recuzită și fundaluri personalizate

Distracția este principalul scop al lui Photosnacks. Fundalurile și obiectele de recuzită personalizate pot completa experiența nunții tale. Astfel, invitații tăi vor putea face poze în locații exotice sau locuri fabuloase precum Turnul Eiffel, cascada Niagara sau Marele Zid Chinezesc.

simeon stalpnicul png

Oricare ar fi tematica nunții, Photosnacks îți oferă recuzita necesară reproducerii fidele a visului tău.

Joaca va fi în toi cu ajutorul arsenalului de obiecte de recuzită precum pălării, mustăți, bărbi sau alte accesorii amuzante. Invitații se vor întrece în costume creative vor face din Photo Booth cel mai distractiv element al petrecerii.

Cât te costă un Photo Booth la nuntă?

În funcție de durata și mărimea nunții, prețul de închiriere al unei cabine începe de la 299EUR. El poate fi închiriat pentru minim  patru ore iar apoi prelungit după necesitate.

Echipa Photosnacks va fi prezentă la eveniment pentru întreaga durată pentru instalarea și întreținerea cabinei. Aceasta vine cu o conexiune la internet asigurată iar numărul de poze care pot fi făcute este nelimitat.

Un Photo Booth va schimba complet atmosfera la nunta ta și va transforma fotografia în momente memorabile. Mai multe informații despre Photosnacks poți afla aici.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net