Petrecere gratuită pentru călătorii CFR. Vezi în ce condiții

Ultima actualizare:

    Clubul A38 Budapesta (Foto: Facebook)
Clubul A38 Budapesta (Foto: Facebook)

Românii care obișnuiesc să călătorească în Europa cu trenul și sunt posesori de abonamente Eurail și Interrail au acces gratuit la o petrecere organizată special pentru ei. Pe 8 august, toți europenii care călătoresc pe bătrânul continent cu trenul sunt așteptați în clubul A38 din Budapesta, pentru un eveniment care le e dedicat.

„Interrail&Eurail Summer Party” e un eveniment creat special pentru cei care nu folosesc alte mijloace de transport în afară de tren în călătoriile lor prin Europa. Orice posesor de abonamente Eurail și Interrail, indiferent de țara de proveniență, e așteptat pe 8 august să petreacă în stil mare în clubul A38 din Budapesta. Localul e amenajat într-o ambarcațiune amplasată pe malul Dunării, în centrul capitalei ungare. Cei interesați de petrecere se pot înregistra online pe site-urile interrailparty.com (pentru posesorii de carduri Interrail) și eurailparty.com (pentru posesori de carduri Eurail).


    Aici e amenajat clubul A38 (foto: Facebook)
Aici e amenajat clubul A38 (foto: Facebook)

Accesul la eveniment e gratuit pentru cei care dețin abonamente valabile pe anul în curs, însă de gratuitate se bucură și o persoană însoțitoare. La petrecere pot participa și persoane care nu dețin carduri speciale de transport, însă biletul de intrare este 15 euro. La petrecere sunt așteptați circa 1.400 de călători, iar până acum 1.000 și-au anunțat participarea. Organizatorul evenimentului este Eurail Group GIE, societatea care gestionează ofertele de călătorie cu trenul în Europa și în afara ei.

CFR Călători pune în vânzare pentru călătorii care doresc să exploreze continentul european sau doar o țară, oferta de călătorie tip abonament - Interrail Pass, disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură țară, în funcție de varianta de abonament pentru care se optează. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife diferențiate.

Iată ce tarife aveți la abonamentele de călătorie

Aici e amenajat clubul A38 (foto: Facebook)
Aici e amenajat clubul A38 (foto: Facebook)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net