Pesediștii, primiți cu huiduieli la Herculane: "Condamnații penali nu pot conduce țara"

Ultima actualizare:

    Protestatarii i-au huiduit pe liderii PSDfoto: captură
Protestatarii i-au huiduit pe liderii PSDfoto: captură

Vinerea neagră pentru PSD. Pesediștii s-au reunit la Herculane pentru ședința Comitetului Executiv Național, dar în loc de pâine și sare ua primit o mulțime de huiduieli.

Cateva persoane au protestat vineri, 17 noiembrie, în fata hotelului în care PSD s-a reunit, la Băile Herculane, pentru ședinta Comitetului Executiv Național. Protestatarii au scandat “condamnații penali nu pot conduce țara”. Răspunsul a venit din partea senatorului Ecaterina Andronescu: “nu decideți dumneavoastră, decide poporul”.

Două persoane au început să strige “condamnații penali nu pot conduce țara”, ținând în mâini o pancartă, în momentul în care premierul Mihai Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea au ajuns la hotel. 

Protestatarii au prezentat documentele de refugiați politic din perioada comunistă și i-au acuzat pe pesediști că distrug țara. ”Am fost în Jilava, în ’83-’84, Ceaușescu ne-a luat cetățenia. Am plecat în SUA ca refugiați politic, și au venit ăștia, mafia securisto-comunistă care distruge țara de tot.”

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net