Pericol de explozie! Incendiu la o sondă de gaz din Satu Mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste 30 de pompieri intervin la această oră să stingă incendiul imens declanșat. Autoritățile aproximează că vor lichida focul abia peste câteva zile.

UPDATE 8.30 Raed Arafat, coordonator Dispeceratului pentru Situații de Urgență, a declarat la Digi24 că este vorba despre „un incendiu care va dura mult până este lichidat. Există proceduri foarte specifice pentru astfel de intervenții”. El a mai spus că nu există riscuri pentru populație, dar că „e o intervenție care poate să dureze și zile”.

„La un anumit moment incendiu se va stinge, dar în momentul în care se stinge, gazul care continuă să iasă, dacă e orice flacără, poate să ducă la apariția unei explozii, motiv pentru care, după stingere, (pompierii) se vor îndepărta și va veni personalul specializat de la Centrul economic să închidă puțul respectiv”, a declarat coordonatorul DSU.

UPDATE 8.00 Este pericol de explozie în localitatea Moftinu Mare, din județul Satu Mare, după ce un incendiu a cuprins o sondă de gaz.

Adriana Pop, purtător de cuvânt al ISU Satu Mare, a declarat pentru Digi24 că incendiul a fost anunțat la ora 1:25 la numărul de urgență.

Peste 30 de pompieri intervin cu șapte autospeciale ca să stingă flăcările. La fața locului se află și o ambulanță SMURD.

„Echipajul medical este prezent pentru a acorda îngrijiri medicale în caz de necesitate”, a precizat purtătorul de cuvânt. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net