Percheziţii la Cancan TV: patronii, acuzaţi de trafic de influenţă

Ultima actualizare:

    Adrian Artene a prezentat emisiunea „Cancan TV” până în 2013foto: adpm.ro
Adrian Artene a prezentat emisiunea „Cancan TV” până în 2013foto: adpm.ro

Procurorii DNA au făcut miercuri (7 octombrie) percheziţii la firma Cancan TV SRL, aflată în zona Băneasa, şi la mai multe cabinete de avocatură. Câțiva politicieni şi patronii ar fi implicaţi în trafic de influenţă şi spălare de bani.

Percheziţiile de la firma Cancan TV vizează fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani comise în perioada 2011-2012. Conform hotnews.ro, cei implicaţi au fost duşi la audieri. 

Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii firmei Cancan TV sunt Orlando Valache (95%) şi Radu Călin Prunaru (5%), iar administrator este Orlando Valache. Cancan TV produce emisiuni de televiziune cu profil monden.

Emisiunea a fost difuzată de mai multe posturi tv

„Cancan TV” a fost lansată în 2011, la postul tv B1, avându-l ca prezentator pe Adrian Artene (37 de ani). În același an, emisiunea-tabloid a trecut la Kanal D, unde a fost prezentată tot de Adrian Artene, dar acesta a avut și o colegă în acea perioadă. Cu Andreea Mantea coprezentatoare, show-ul a avut audienţe foarte bune. În 2013, emisiunea s-a mutat la postul tv ACASĂ, dar, un an mai târziu, când postul a început să difuzeze doar telenovele, emisiunea s-a mutat la România TV, unde i-a avut prezentatori pe Cristina Herea și Marius Niță.

Procurorii vizează fapte din 2011-2012, când emisiunea de televiziune a trecut de la postul tv B1 la Kanal D și apoi la postul tv ACASĂ, pe vremea când Adrian Artene era prezentator. Întrebată de reporterii Click! care a fost reacţia jurnalistului după aflarea ştirii privind percheziţiile, iubita lui Artene, Ioana Dichiseanu, a spus simplu: „Adrian este în regulă, e într-o şedinţă”.

Adrian Artene a fost reporter special de investigaţii la ziarul Ziua (1998 - 2005), la ziarul Averea (2005 - 2007). Între 2007 şi 2010 a fost redactor-şef la ziarul Cancan şi apoi director editorial la ziarul Naţional (2010-2011). El a prezentat emisiunea „Cancan TV” între anii 2011 - 2012.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net