Paula Iacob a murit fără să-și îndeplinească cea mai mare dorință

Ultima actualizare:

    Avocata Paula Iacob a vrut cu ardoare să își îndeplinească o dorință de o viață, dar nu a reușitFoto: Arhiva Click!
Avocata Paula Iacob a vrut cu ardoare să își îndeplinească o dorință de o viață, dar nu a reușitFoto: Arhiva Click!

Paula Iacob a încetat din viață marți seară (6 octombrie), la vârsta de 83 de ani. Ultimele luni din viață și le-a petrecut în spital, dar a murit acasă, în prezența celor dragi ei. Într-unul din ultimele interviuri acordat de avocată, aceasta a dezvăluit care a fost marele ei regret.

La 83 de ani, avocata Paula Iacob era încă lucidă și destul de implicată în viața socială. Era mereu la curent cu toate subiectele intens dezbătute în presă. A încercat să fie discretă cu privire la viața personală și nu și-a expus familia. Paula Iacob a lăsat în urmă un soț, Nicoale Iacob, cu care a fost căsătorită 57 de ani, și o fiică, Ruxandra Gabriela.

Avocata este cunoscută pentru dragostea ei față de animale, dar și pentru personalitățile controversate pe care le-a apărat în instanță. Întotdeauna i-a sprijinit pe cei care i-au cerut ajutorut, adesea fără onorariu, potrivit ziarului Ring.

Din păcate, Paula Iacob a murit fără să-și îndeplinească cea mai mare dorință a ei. Avocata a vrut să adopte un băiat și a declarat, în urmă cu doar câteva luni, că nu se va ierta niciodată pe sine pentru că nu a făcut această faptă: „N-am să-mi iert niciodată că n-am adoptat un copil, pentru că nu poate fi o faptă mai frumoasă decât să dai un cămin unui biet suflet. Dimineaţa de Moş Nicolae şi momentele din jurul pomului de Crăciun nu ţi le poate oferi nici o casă de copii, oricât de bine întreţinută ar fi. Am vrut să înfiez, la un moment dat, un băieţel, dar viaţa a fost complicată şi am mobilizat toate resursele pentru educaţia fiicei mele. Ea e medic psihiatru, a făcut specializare la Viena şi este expert medico-legal pe plan internaţional. Orice familie ar trebui să-şi dorească un copil şi, dacă nu vine natural, există posibilitatea adopţiei, un element absolut necesar societăţii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net