Paradă cu scop caritabil. Sute de motocicliști au defilat la Alba-Iulia

Ultima actualizare:

    Motocicliști din toată țara s-au întâlnit la Alba-Iulia pentru un scop caritabilfoto: Captură video
Motocicliști din toată țara s-au întâlnit la Alba-Iulia pentru un scop caritabilfoto: Captură video

Alba-Iulia a fost luată cu asalt de motocicliști. Sute de iubitori ai motoarelor s-au întâlnit, au defilat pe străzi și au donat bani pentru un echipament medical ce lipsea dintr-un spital de copii din oraș.

Sute de motocicliști au organizat o paradă cu scop caritabil, împărtășind totodată pasiunea pentru motoare. Aceștia s-au mobilizat și au strâns bani pentru un echipament medical de care au nevoie copii cu probleme de sănătate. Locul de întâlnire a fost stabilit în centrul orașului, după care au umplut străzile, sub privirile uimite ale oamenilor.

Pasionații de motociclete investesc timp, dar mai ales bani pentru hobby-ul lor.

"Am investit foarte mult în ea. Am pierdut numărul... salarii întregi", spune Ciprian, care are o motocicletă puternică adusă din State, potrivit Știrile Pro TV.

"Trebuie să fii puțin atent când ai această pasiune, pentru că e o pasiune costisitoare. Conduc un motor foarte puternic. Acest motor costă undeva la 6.000 de euro. Merită investiția până la ultimul bănuț", a declarat Tatiana, care în present lucrează la serviciul de ambuloanță.

Chiar dacă pasiunea lor comună ar fi fost de ajuns pentru o astfel de întâlnire, de această dată iubitorii de motoare au avut ca scop strângerea de bani pentru un echipament medical, necesar unui centru din oraș, unde sunt tratați copii.

"Am organizat un marș moto cu scopul conștientizării motocicliștilor în trafic și nu numai. Scopul întrunirii este caritabil. Banii strânși se vor dona în scop caritabil", a declarat Sandu Andrei, președinte ”Alba Riders”.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net