Pachet suspect în curtea casei lui Klaus Iohannis din Sibiu

Ultima actualizare:

    Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Victor PontaFoto Arhivă Personală
Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Victor PontaFoto Arhivă Personală

panică la casa preşedintelui Klaus Iohannis din Sibiu. Un bărbat a aruncat un pachet suspect peste gard în curtea casei familiei. Incidentul s-a produs în cursul nopţii de duminică.

Un bărbat care se plimba pe stradă în apropierea reşedinţei familiei Johannis din Sibiu a aruncat peste gard o geantă voluminoasă pe care o avea asupra lui, apoi a fugit, informează România Tv. A fost prins de jandarmii care păzesc locuinţa şefului statului. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta conţinea mai multe acte. Bărbatul voia să-i atragă atenţia şefului statului asupra unei probleme juridice pe care o are de multă vreme. 

Reşedinţa presedintelui Klaus Iohannis de la Sibiu este amplasată relativ aproape de centrul oraşului. Având o suprafaţă de 377 de metri pătraţi, locuinţa cuprinde un corp principal, care are acoperişul renovat, dar şi un panou solar şi un cocoş ornamental pe acoperiş.

În spate, în curtea spaţioasă, ceste o seră. Cunoscut de vecini drept un om gospodar, Iohannis însuşi recunoştea că repară tot prin casă şi că este pasionat de cultivarea trandafirilor, care se găsesc în belşug în incinta locuinţei actualului preşedinte al României.

Soţia preşedintelui a trecut prin clipe de groază

Nu este singurul incindent care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia să, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţă, când cineva a sunat insistent la interfon. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti cele întâmplate. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, peste drum de casa familiei Iohannis o echipă de pază patrulează în zonă, iar echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie. La insistenţele SPP-ului, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au sunat la poartă preşedintelui. Este vorba de trei studenţi la Facultatea de Drept din anul trei, care se întorceau bine dispuşi de la o petrecere. Tinerii euforici au sunat pe la toate porţile pe lângă care au trecut. Nici prin cap nu le-a trecut că au sunat şi la poartă preşedintelui Iohannis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net