OZN-ul care a îngrozit un sat din Botoşani: Mărturiile cutremurătoare ale locuitorilor

Ultima actualizare:

    În Poiana, sătenii sunt convinşi că extratereştrii le-au lăsat un cerc de şapte metri pe câmp
În Poiana, sătenii sunt convinşi că extratereştrii le-au lăsat un cerc de şapte metri pe câmp

Un cerc uriaş pe câmp şi figuri „străine” prin sat. Iată ce se jură sătenii din Brăieşti, Botoşani, că li s-ar fi întâmplat după ce i-a „vizitat” un OZN (Obiect Zburător Neidentificat). Oamenii nu-şi mai duc vitele pe „câmpul blestemat” şi spun că e ceva necurat la mijloc.

Farfuriile zburătoare şi extratereştrii au aprins, dintotdeauna, imaginaţia omenirii. În satul botoşănean Poiana, din comuna Brăieşti, câţiva săteni sunt gata să jure că aşezarea lor a suscitat interesul extratereştrilor, relatează “Adevărul”. Locuitorii spun că în sat se petrec lucruri necurate. Acum o lună şi jumătate, nea Valuţă Burlacu, un bătrân din Poiana, a văzut două lumini pe cer la 2.30 noaptea: “Una s-a îndepărtat, iar cealaltă parcă s-a lăsat pe câmp. Fără zgomot”. Nimeni nu s-a îndoit, fiindcă Burlacu a fost locotenent comandor de aviaţie. “A făcut armata la Bobocu, la aviaţie”, explică Dan Pădurariu, un sătean ceva mai tânăr. Nea Pădurariu s-a deplasat la locul unde ar fi coborât luminiţa. El s-a întors speriat şi a spus că pe câmp se află un cerc cu diametrul de şapte metri. 

Iată cercul despre care sătenii spun că a fost „lăsat” de nava extraterestră
Iată cercul despre care sătenii spun că a fost „lăsat” de nava extraterestră

“Era ca atunci când dădeam foc la mirişte şi creştea iarba deasupra. Este perfect rotundă. Cu ce poţi să faci aşa un cerc perfect aici? Nu ai cu ce. Şi peste noapte, fără zgomot. Este un OZN”, e convins Pădurariu. 

Dan Pădurariu a arătat locul de  care nu mai vrea să se apropie nimeni
Dan Pădurariu a arătat locul de care nu mai vrea să se apropie nimeni

De atunci, nimeni nu a mai dus vitele la păscut acolo. Nea Petrică, un alt bătrân, povesteşte că, după acest episod, prin sat au umblat oameni ciudaţi. “Aici ne ştim toţi. Şi au fost de atunci tot felul de străini. Doamne fereşte!”, se închină bătrânul. Şi alţi săteni sunt convinşi că extratereştrii, care pot lua formă umană, au umblat o vreme prin Poiana. Sătenii din judeţul Botoşani menţionează că nu au anunţat pe nimeni despre vizitatorii ciudaţi de la ei din comună, convinşi că nu vor fi crezuţi. Pe 27 aprilie 2015, sătenii din Sigmir, Bistriţa Năsăud, susţineau că pe câmpurile din afara satului au găsit cercuri cu urmă de arsură, asemănătoare celor de la Poiana, judeţul Botoşani. 

Alte episoade stranii 

“Întâlnirile” dintre români şi extratereştri au o tradiţie de aproape 500 de ani. Prima consemnare apare în Letopiseţul Moldovenesc. «Sămn mare s-au arătat pe ceriu, c-au strălucit dinspre miadzănoapte ca un chipu de om, de-au stătut multă vreme şi iară s-au ascuns în văzduh», se arată în lucrare. Apariţia obiectelor zburătoare neidentificate a fost menţionată în 1913, 1967 şi 2007. Pădurea Baciu (Cluj), Alexeni (Ialomiţa), Mălina (Galaţi) şi Câmpia Turzii (Cluj) sunt doar câteva locuri unde au fost consemnate apariţii stranii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net