Orice român iși poate permite noua asigurare lansată de OMNIASIG – CASCO ECOnom

Ultima actualizare:

    Orice șofer care circulă pe drumurile publice este expus riscului de accident
Orice șofer care circulă pe drumurile publice este expus riscului de accident

OMNIASIG VIG lansează, în premieră pe piața asigurărilor din România, un produs CASCO la un preț accesibil, dedicat persoanelor fizice cu varsta de peste 30 de ani, care dețin mașinicu o vechime chiar și mai mare de 10 ani.

Orice șofer care circulă pe drumurile publice este expus riscului de accident, fie că este implicat într-un accident provocat de el însuși sau de un alt participant la trafic. Chiar dacă ești un șofer prudent, există factori externi care te pot pune în pericol și îți pot afecta autovehiculul.

În cazul unui eveniment nefericit, șoferul este nevoit să acopere daunele provocate mașinii sale, daune de o valoare mai mult sau mai puțin ridicată. Iar dacă autovehicululnu este tocmai nou, mulți proprietariconsiderau până acum că asigurarea facultativă CASCO nu mai merita efortul financiar.

Pentru situațiile neașteptate și, evident, nedorite, OMNIASIG vine acum în întâmpinarea nevoilor șoferilor cu vârsta de peste 30 de ani , în special  a celor ce dețin în proprietate autovehicule rulate cu o vechime chiar și mai mare de 10 ani, înmatriculate în România, cu produsul CASCO ECOnom.

CASCO ECOnom este o poliță de asigurare destinată exclusiv protecției autovehiculelor în cazul accidentelor și coliziunilor directe cu alte autovehicule, pe teritoriul României.Principalul beneficiu al noului produs este protecția CASCO la costuri imbatabile, începând de la300 lei pe an. CASCO ECOnom oferă, printr-un preț competitiv, accesibilitate la protecția mașinii printr-o astfel de asigurare, precum și transparență, simplitate, rapiditate la emitere, dar și la plata despăgubirilor.

În plus, acoperirea este valabilă și în cazul conducerii autovehiculului de către alte persoane, cu condiția ca vârsta acestora să depășească 30 ani, la fel ca în cazul persoanei asigurate.

Afla mai multe detalii despre produsul CASCO ECOnom  vizitand sediile OMNIASIG sau de la orice alt colaborator (broker sau agent) din toată țara!

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net