Oprea zice că e nevinovat la DNA, mama lui Gigină îi transmite un mesaj cutremurător

Ultima actualizare:

    Mama polițistului Bogdan Gigină, revoltată că autoritățile nu soluționează dosarul fiului săuFoto: Facebook
Mama polițistului Bogdan Gigină, revoltată că autoritățile nu soluționează dosarul fiului săuFoto: Facebook

Fostul vicepremier Gabriel Oprea și-a susținut încă o dată nevinovăția, în fața procurorilor DNA, vineri seară, 6 octombrie. Revoltată, mama polițistului care a murit încercând să-i facă loc pe șosea fostului vicepremier i-a transmis un mesaj lui Oprea pe pagina personală de Facebook.

Mama lui Bogdan Gigină a i-a transmis fostului vicepremier Gabrie Oprea că cel nevinovat este fiul ei, care a murit într-o baltă de sânge, pe o șosea udă, după 12 ore de program și după ce cererea sa de a fi scos din dispozitiv fusese respinsă.

"Sunt nevinovat, repetă domnul Gabriel Oprea pentru a nu știu câta oară în decursul celor doi ani de când copilul meu nu mai calcă pământul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o șosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a așteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeți în siguranță acasă”, a scris mama polițistului, Carmen Gigină.


    Bogdan Cosmin Gigină
Bogdan Cosmin Gigină

Ea reamintește că solicitarea verbală a fiului său de a fi retras din dispozitiv nu a fost acceptată.

"Este ca și cum ați fi urcat un orb pe motor și i-ați fi cerut să vă deschida drumul. Casca nu era funcționala, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de «coloană oficială» nu poate fi vorba. Așa este, gropile nu au fost semnalizate... dar copilul meu se afla acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!", precizează Carmen Gigină.

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent, vineri seara, la DNA, unde a dat o declarație în dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină. La ieșirea de la auderi el a afirmat că a spus adevărul și că este nevinovat. ”Adevărul este că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului. Din păcate, polițistul a cazut în cele trei gropi, aflate la trei sute de metri de aici, care nu erau semnalizate corect și nu au fost semaforizate”, a declarat Oprea. 

Gabriel Oprea este cercetat pentru abuz în serviciu în acest dosar, privind folosirea nelegală a coloanei oficiale, cauză deschisă după moartea polițistului Bogdan Gigină. În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliție Bogdan-Cosmin Gigină, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoțire a ministrului Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia a decedat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net