Peste 5.000 de locuri de cazare, disponibile în cadrul programului «Litoralul pentru toţi»

Ultima actualizare:

Programul a fost lansat de Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai, iar oferta este diversificată şi include, în acest an, și hoteluri care oferă turiştilor pachete all inclusive.

"Programul «Litoralul pentru toți» se află la cea de-a 14-a ediție, ca program tradițional în care patronatele hoteliere și agențiile de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condițiile în care nicio altă destinație externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă", a spus președintele ALDD, Corina Martin.

Ea a precizat că pentru a veni în sprijinul turiștilor lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife maximale din ediția septembrie - octombrie 2013, "ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare".

Astfel, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea turiştii trebuie să plătească 205 lei de persoană, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.

Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază și de varianta all inclusive care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, acces la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopți de persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele și până la 985 de lei de persoană la o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediție a "Litoralului pentru toţi" sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de șase nopți de persoană vor fi cuprinse între 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, și 469 de lei de persoană la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, prețuri similare cu cele de la ediția de anul trecut a programului.

"Până acum s-au înscris în program 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenții de turism din toată țara, ceea ce înseamnă că la sfârșitul ediției de primavară a programului, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe pe litoral la tarife reduse", a mai spus Corina Martin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net