O maşină a Poliţiei Militare Române s-a ciocnit cu un blindat american

Ultima actualizare:
Maşina Poliţiei Militare Române a fost avariată serios
Maşina Poliţiei Militare Române a fost avariată serios

Aşa ceva încă nu s-a mai văzut în ţara noastră. O maşină a Poliţiei Militare Române a fost grav avariată de un vehicul blindat american, de tip Humvee.

Accidentul s-a produs, ieri, pe şoseaua de centură a oraşului Galaţi. Maşina s-a ciocnit cu blindatul american care făcea parte dintr-un convoi militar ce se îndrepta spre Poligonul Smârdan, scrie presagalati.ro.

Nu au fost victime
Nu au fost victime

În urma impactului, autoturismul Poliţiei Militare Române a fost grav avariat, dar nici o persoană nu a fost rănită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.10. Maşina Poliţiei Militare Române a vrut să oprească circulaţia, pentru a permite coloanei de blindate să treacă, dar şoferul a făcut o manevră greşită, iar tab-ul american a lovit partea dreaptă a autoturismului. Convoiul trebuia să ajungă în Poligonul Smârdan, acolo unde se desfăşoară exerciţiul NATO „Wind Spring” (Vânt de primăvară), la care participau forţe NATO din SUA, Marea Britanie, Republica Moldova şi România. 


    Nu au fost victime
Nu au fost victime
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net