Nu plecați fără rezervare! E plin la mare

Ultima actualizare:

    Plajele sunt arhipline în weekend
Plajele sunt arhipline în weekend

A început weekend-ul astfel că toate drumurile duc la mare. Patronii din turism spun că în acest sfârșit de săptămână plajele vor fi arhipline.

E caniculă, iar o bălăceală merge de minune. Și cum marea bate piscina, mulți români vor fi începând de astăzi pe Litoral.

Așa că sunt șanse puține să mai găsiți locuri de cazare.

Gradul de ocupare al hotelurilor în acest weekend va fi de 100%. Cel puțin în Mamaia și Vama Veche, care sunt cele mai căutate stațiuni.

"În acest sezon, Litoralul a înregistrat o creștere fără precedent. Este un an de record. Putem vorbi, la cazare, de un minus considerabil pe Mamaia, unde nu se mai pot asigura camere pentru staff-urile și echipele de organizare pentru evenimentele anunțate că se desfășoară, precum Gala Superkombat. Stațiunea Venus a devansat Eforie în top 3 al cererilor datorită investițiilor făcute în ultimii doi—trei ani pe segmentul hotelurilor de patru și cinci stele și, mai ales, pe segmentul all inclusive. Însă Mamaia și Vama Veche rămân stațiunile cu cel mai recunoscut brand, fiecare pe nișa sa. Ca grad de ocupare, aceste stațiuni au stat cel mai bine de la începutul sezonului și până acum", a precizat Corina Martin, pentru Agerpres.

Pe lângă români sunt mulți turiști, polonezi, moldoveni și israelieni pe plajele noastre, atrași de prețurile mult mai atractive decât în alte zone ale Europei.

În acest weekend, la mare vor fi până la 33 de grade Celsius la umbră.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net