"Nu-i scapă nimeni de puşcărie". Vrăjitoarea Rodica a deschis cărţile de tarot pentru politicienii penali şi le-a prevăzut un viitor sumbru

Ultima actualizare:
Radu Mazăre (46 de ani)
Radu Mazăre (46 de ani)

Politicienii stau ca pe ghimpi. Mai ales cei care ştiu că au probleme cu legea. Pe Radu Mazăre, Liviu Dragnea şi Ecaterina Andronescu îi aşteaptă vremuri grele, dacă e să ne luăm după prezicerile vrăjitoarei Rodica, fata Mamei Omida.

La 6.00 dimineaţa bat mascaţii la uşă. Este un lucru ştiut deja de mai toată lumea, inclusiv de oamenii politici certaţi cu legea. Cu gândul ăsta adorm, probabil, mulţi dintre ei seară de seară, şi sigur nu stau prea bine cu capul pe pernă. Şi e normal să fie aşa. Nimeni nu-şi doreşte să ajungă după gratii. După spusele vrăjitoarei Rodica, asta-i aşteaptă pe Radu Mazăre, Ecaterina Andronescu şi Liviu Dragnea. ”Le-am deschis cărţile de tarot şi nu e bine deloc. Nu-i scapă nimeni de puşcărie. Îi văd între patru pereţi. Dragnea şi Andronescu vor fi arestaţi în trei zile, trei săptămâni sau trei luni. Nu se poate vorbi despre ani. Şi cu Mazăre va fi rău. Până în luna mai va fi şi el arestat, dar de data asta pe timp mai îndelungat”, le-a prezis regina magiei albe. Totodată, Rodica a văzut în cărţile de tarot că Ponta va fi trădat şi că va pierde guvernarea, iar în ceea ce-l priveşte pe Vasile Blaga, copreşedintele PNL, aceasta a avut de spus numai lucruri bune, chiar dacă numele lui apare în dosarul de corupţie EADS. ”Blaga nu are de ce să-şi facă probleme. Nu va păţi nimic”, a conchis Rodica, fata Mamei Omida, celebra ghicitoare la care mergea şi Elena Ceauşescu.

Radu Mazăre, cercetat în şapte dosare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, (46 de ani) are probleme grave cu legea. El este cercetat de DNA în şapte dosare penale, patru dintre acestea fiind legate de vânzari sau retrocedări de terenuri, iar unul pentru conflict de interese. De asemenea, edilul este anchetat şi în două dosare de mită. Mazăre ar fi luat bani de la firma care se ocupă de salubrizarea oraşului, dar şi pentru construirea locuinţelor sociale din campusul social ”Henri Coandă”. Pentru cel din urmă a fost reţinut la 9 aprilie pentru 24 de ore.

Ecaterina Andronescu (66 de ani)
Ecaterina Andronescu (66 de ani)

Ecaterina Andronescu, urmărită penal în dosarul Microsoft

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu (66 de ani) este urmărită penal de DNA, în dosarul licenţelor Microsoft, în care este suspectată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani. De asemenea, în perioada 2001-2009, Andronescu ar fi pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare bani sau calculatoare, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu ministerul. Faptele vizate sunt din perioada în care aceasta a fost ministru al Educaţiei.

Liviu Dragnea (52 de ani)
Liviu Dragnea (52 de ani)

Liviu Dragnea urmărit de DNA pentru Referendum

Vicepremierul Liviu Dragnea (52 de ani) este acuzat de procurorii DNA că ar fi pus la punct un sistem naţional de influenţă prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Potrivit procurorilor, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral şi falsificarea de semnături. Pe 6 septembrie 2012, DNA a anunţat că a început urmarirea penală faţă de acesta.

Titu Bojin a fost săltat de mascaţi ieri dimineaţă
Titu Bojin a fost săltat de mascaţi ieri dimineaţă

Preşedintele CJ Timiş, săltat de mascaţi

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Titu Bojin, a fost ridicat, ieri dimineaţă, de procurori şi adus la Bucureşti. El este acuzat că a dat contracte cu dedicaţie pe bani publici firmei de casă SC Ecomet West SRL. În dosar este vorba de fapte de luare de mită şi abuz în serviciu în care este implicat, pe lângă Bojin, şi Marcel Mihoc, consilier judeţean în CJ Timiş. La sediul Serviciului Teritorial Timiş al DNA vor au fost  aduşi cu mandat 17 primari.


    Titu Bojin a fost săltat de mascaţi ieri dimineaţă
Titu Bojin a fost săltat de mascaţi ieri dimineaţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net