«N-am omorât-o eu pe Mioara. Vreau să uit că sunt român»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Avram, 47 de ani, s-a întors acasă, în satul Comăneşti, din localitatea Târgu Cărbuneşti
Gheorghe Avram, 47 de ani, s-a întors acasă, în satul Comăneşti, din localitatea Târgu Cărbuneşti

În România, e mai rentabil să fii infractor decât om cinstit! Numai aici poţi înfunda puşcăria nevinovat fiind, în timp ce criminalii periculoşi sunt eliberaţi rapid pentru bună purtare!

Gheorghe Avram (47 de ani), adevăratul criminal din faimosul caz Ţundrea, a fost pus zilele trecute în libertate după numai cinci ani de detenţie. În 1992, acesta a violat şi a ucis cu sânge rece o fetiţă de numai 14 anişori din satul Pojogeni, judeţul Gorj.


    Marcel Ţundrea a murit pe 18 ianuarie 2007, la trei ani după ce a fost eliberat
Marcel Ţundrea a murit pe 18 ianuarie 2007, la trei ani după ce a fost eliberat

Un alt bărbat a fost atunci ridicat de poliţişti şi condamnat pe nedrept la 24 de ani de puşcărie. Ce-i drept, a executat ”numai” 12, dar chiar şi aşa a făcut mai multă puşcărie decât criminalul adevărat. Ţundrea a murit la scurt timp de la eliberare, din pricina unor boli dobândite în penitenciar. Avram este acum liniştit la casa lui şi, culmea, îşi susţine în continuare nevinovăţia. ”A fost o eroare a justiţiei în cazul Ţundrea, este tot o eroare şi în cazul meu. Sunt nevinovat, nu eu am ucis-o pe Mioara Gherasie. Sunt fericit că m-am eliberat, dar voi părăsi ţara. Dacă pot, voi uita că sunt român. Nu se merită să trăieşti într-o ţară ca România”, a declarat Avram, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul, care în trecut a mai fost condamnat pentru o altă crimă, s-a întors acum în satul Comăneşti, aflat la o aruncătură de băţ de Pojogeni, satul din care era Mioara Gherasie. Oamenii sunt acum îngroziţi şi spun că se tem pentru vieţile lor.


    Domnica Ţundrea se ia cu mâinile de păr la aflarea veştii  că Avram a fost eliberat
Domnica Ţundrea se ia cu mâinile de păr la aflarea veştii că Avram a fost eliberat

”Fir-ar ai dracu ăia care-i deteră drumul. De ce îi deteră drumul? Înseamnă că mai face şi alte crime. Îmi e teamă, e a doua crimă pentru care a fost condamnat. Mi se ridică părul pe mine când îmi amintesc de Mioara. Toată lumea striga că a fost găsită Mioara. Când am fost acolo şi am văzut-o era cu piatra în gură”, a declarat, pentru Adevărul, Domnica Ţundrea, localnică şi mătuşă a lui Marcel Ilie Ţundrea, bărbatul condamnat pe nedrept.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net