N-ai ajuns la mare? Uite unde te poţi distra aproape de casă!

Ultima actualizare:

Toată lumea vrea să scape de caniculă, dar ce te faci dacă n-ai cum să ajungi la mare weekend-ul ăsta? Nu-i bai, pentru că te poţi răcori şi distra în locuri mult mai ieftine decât Litoralul. Piscină, pescuit, plimbare cu barca sau un grătar în natură şi ai parte de un sfârşit de săptămână pe cinste fără să baţi sute de kilometri.

Baza Turistică Buftea

Acest complex se află la doar 30 de minute de centrul Bucureştiului şi este amplasat pe malul lacului Buftea, în apropierea Palatului „Barbu Ştirbei”. Se întinde pe circa 3 hectare şi oferă multe posibilităţi de distracţie şi relaxare: piscină în aer liber cu 130 de şezlonguri, terenuri de fotbal, volei, zonă de pescuit, teren de paintball, restaurant şi pizzerie. Clienţii beneficiază de parcare gratuită. Intrarea costă 30 de lei/adult/zi şi 20 de lei/copil până în 10 ani/zi. În preţ este inclus şi şezlongul. Piscina este deschisă între orele 10.00 şi 20.00.

Complexul Valea Iazurilor

Dacă sunteţi pasionaţi de pescuit, nu rataţi acest loc, pentru că bălţile din jur sunt pline de crap, cteno, şalău, ştiucă, novac sau salontă. Un pescuit costă între 30 şi 100 de lei/persoană, 12 ore. Pe baltă, contra sumei de 450 de lei, puteţi chiar închiria o terasă amenajată cu bucătărie şi grătar pentru petreceri. Dacă vreţi să vă bălăciţi, profitaţi de piscina cu plajă de nisip (intrarea: 40 de lei/persoană/ sâmbătă şi duminică; 50% reducere pentru copii). Complexul e situat la 24 km de Bucureşti, pe malul lacului Mostiştea, în satul Cândeasca, judeţul Călăraşi.

Domeniul Greaca

Domeniul de 32 de hectare este situat la 45 km de Bucureşti, în judeţul Giurgiu. Resortul include un conac, un restaurant cu bucătărie românească şi mediteraneeană, o cramă şi două piscine exterioare (intrare: 60 de lei/persoană/vineri/sâmbăta şi duminică). Alte distracţii: plimbări cu ATV-ul: 100 lei/oră; tenis: 35 de lei/oră (închiriere/zi) şi 50 de lei/oră (închiriere nocturnă) biliard: 15 lei/oră; ping-pong: 15 lei/oră; biking: 10 lei/oră; 

Club Belvedere

La doar 5 km de Bucureşti se află Plaja şi zona de Agrement din Complexul Belvedere - Clinceni, judeţul Ilfov. Intrarea costă 40 de lei (şezlong+acces la plaja privată). Copiii sub 12 ani au 50% reducere. Dacă aveţi chef de o partidă de tenis trebuie să plătiţi 15 lei/oră (între orele 08.00 şi 16.00), după ora 16.00 costă 20 de lei, iar pe nocturnă 30 de lei/oră. La restaurant puteţi servi o pizza sau un grătar alături de un vin bun.

Laguna Verde

Complexul e situat la 15 km de Capitală, în comuna Baloteşti-Fieni, judeţul Ilfov. Un loc perfect pentru pescuit şi relaxare! Zona pentru pescuit este separată de cea pentru plimbări cu hidrobicicleta şi caiacul, fiind dotată cu bărci şi pontoane iluminate. În complex, există şi loc de joacă pentru copii, cu leagăne, tobogane, trambuline, groapă de nisip, căsuţe din lemn, ponei şi animatori. Tarife pescuit: 80 lei/12 ore/zi şi 80 de lei/12 ore/noapte (valabil pentru un pescar cu un însoţitor). Foişorul se poate închiria doar cu pescuit. Tariful este de 50 lei/zi.

simeon stalpnicul png

Paradisul Acvatic- Braşov

simeon stalpnicul png

Sâmbăta şi duminica este deschis între orele 10.00 şi 22.00. Piscine interioare şi exterioare, tobogane uriaşe, saună, masaj, cameră de relaxare, jacuzzi, restaurant. Pe toate le găsiţi la Paradisul Acvatic. Intrarea costă: 55 de lei/adult/zi întreagă; 40 de lei/adult/3 ore; 30 de lei/adult/2 ore. Micuţii sub trei ani au acces gratuit. Pentru copii mai mari de 3 ani (cu o înălţime peste 1,40 m) intrarea costă 25 de lei/zi întreagă. Dacă mergeţi cu prietenii şi aveţi chef de o partidă de fotbal, închirierea terenului pentru o oră vă costă 250 de lei. Doamnele care nu mai au răbdare să se bronzeze pot intra la solar. Costă 5 lei şedinţa de trei minute. 

Aqua Park Aquapolis - Szeged

simeon stalpnicul png

Se află în Ungaria, la numai un sfert de oră cu maşina de la graniţă (Nădlac-Arad). Oferă un total de 4.400 mp de apă, având cel mai lung tobogan cu apă, 272 m. Cei mai mici au la dispoziţie un spaţiu cu bazine de adâncime mică. Copiii mai mari se pot bucura de un labirint şi o casă de joc cu patru etaje. Zona Wellness are bazine de relaxare, jacuzzi, masaj, saună finlandeză, saună infra, cabină cu aburi romană, cabină salină, cabină cu arome şi saună externă cu buşteni. Intrarea costă 70 de lei/adult/zi (orele 9.00-20.00); 36 de lei/pensionari şi copii (4-11 ani)/zi; 60 de lei/tineri (12-22 ani)/zi.

Soarele dogoreşte puternic încă 3 zile

Avem parte de zile fierbinți, în acest weekend. Ieri au fost ”doar” 35 de grade în Muntenia, Lunca Dunării și Moldova, inclusiv în Capitală, și au fost și niște ploi în averse, de scurtă durată, în mai multe județe din țară. Însă, azi temperaturile vor urca până la 38 de grade în sud, spun meteorologii ANM.  Cei care fug în stațiunile de pe Litoral, vor găsi 34 de grade la umbră și în jur de 28 de grade în apa mării. În sudul țării, vor fi valori caniculare, adică peste 35 – 36 de grade.

În aceste zile nici la munte nu va fi mai răcoare. Meteorologii prognozează valori de 28 -33 de grade, dar sunt șanse pentru ploi scurte, de vară. Luni, nu ne răcorim, ci vom ”fierbe” la 38 de grade în sud și la 36 de grade în Moldova și Dobrogea. 

Să nu credeți că săptămâna următoare am scăpat de arșiță! Temperaturile vor fi în toată țara peste 30 de grade și doar câțiva nori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net