Mulţumesc, Click! pentru premiul de 1.000 de lei!

Ultima actualizare:

    Mircea Valerian a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFoto: Click!
Mircea Valerian a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFoto: Click!

Încă un cititor fidel al ziarului nostru a aflat ce înseamnă să ai noroc la cel mai tare concurs din presă. Mircea Valerian (76 de ani) a răzuit lozul Click!MANIA şi a câştigat unul din cele mai râvnite premii.

”Uraaaa! Am câştigat 1.000 de lei la Click!Mania, concursul ziarului meu preferat, pe care îl cumpăr de când a apărut, în fiecare zi. Chiar mă gândeam cu nevastă-mea, uite domnule cum tot câştigă lumea la concurs şi eu, care nu ratez nici un exemplar, nu am noroc. Acum mi-a zâmbit norocul şi mie! Banii ăştia vin la fix pentru că o să îi folosesc pentru sănătatea mea. Am probleme mari cu dinţii, iar o lucrare serioasă la stomatolog costă mult. Acum, cu cei 1.000 de lei de la Click!Mania o să fie altceva. De abia aştept să îi spun şi fetei mele care trăieşte în Grecia de norocul meu”, ne-a spus pensionarul bucureştean.

Click!MANIA te răsfaţă cu cele mai interesante şi tentante premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani şi miile de alte surprize pe care ţi le-am pregătit sunt puse în joc şi 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de Duminică. Pentru a câştiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere şi gama la care se aplică reducerea.

Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă la cele 3 game de produse şi cu acest loz ai posibilitatea să achiziţionezi oricare unul dintre cele 3 produse prezentate în ziua respectivă indiferent de gama din care face parte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net