Motivul pentru care Principesa Margareta a stat pe scaun pe toata durata ceremoniei de la aeroport

Ultima actualizare:

    Principesa Margareta nu a putut să stea în picioare alături de ceilalţi membri ai familiei regalefoto: Mihai Ionescu
Principesa Margareta nu a putut să stea în picioare alături de ceilalţi membri ai familiei regalefoto: Mihai Ionescu

Durere pe aeroportul Otopeni, unde miercuri a fost adus din Elveţia sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai. Principesele Margareta şi Irina, dar şi fostul Principe Nicolae au fost vizibil afecttaţi de evenimente. Îmbrăcaţi în haine de doliu, membrii familiei regale au avut lacrimi în ochi.

Sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus, miercuri, în România, cu o aeronavă militară, iar racla Majestăţii Sale a fost purtată către catafalc de 8 militari ai Brigăzii 30 Gardă. Pe Aeroportul Otopeni s-a desfăşurat o ceremonie, în cadrul căreia au fost intonate imnul naţional şi cel regal. Momentele au fost cu adevărat grele pentru Principesa Irina şi fostul principe Nicolae care abia şi-au putut stăpâni lacrimile. Principesa Margareta a fost şi ea tristă pe toată durata ceremoniei, iar la un moment dat s-a aşezat pe scaun, acuzând dureri puternice de spate. Aproape pe întreaga durată a ceremoniei Principesa şi-a dus mâna la spate şi i-a cerut ajutor lui Radu Duda pentru a se aşeza şi ridica de pe scaun. 

La ora 11.40, sicriul cu trupul neînsufleţit a fost urcat în maşina mortuară care a plecat, însoţită de membrii Casei Regale, la Sinaia. Aici va rămâne pentru câteva ore, apoi va fi transportat la Bucureşti şi va fi depus în Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va rămâne până sâmbătă, ziua în care va avea loc înmormântarea, la noua catedrală Episcopală de la Curtea de Argeş. Sicriul va fi transportat cu Trenul Regal de la Bucureşti la Curtea de Argeş.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net