Mister în cazul puştoaicei dispărute de patru ani

Ultima actualizare:

    Chirurgul Octavian Marcu  şi tânăra Adriana Motaş,  protagoniştii unui caz încâlcit
Chirurgul Octavian Marcu şi tânăra Adriana Motaş, protagoniştii unui caz încâlcit

Părinţi disperaţi! Din 2013, de când nu mai ştiu nimic despre fiica lor, în vârstă de 16 ani, Costel Motaş şi soţia lui au ajuns la capătul puterilor. Anchetatorii se bâlbâie de patru ani într-un dosar legat de dispariţia puştoaicei care avea o relaţie sentimentală cu un cunoscut medic din Bârlad.

Caz învăluit în mister! Nici nu începuse bine primăvara lui 2013, când Adriana Motaş, elevă în clasa a X-a la un liceu din Bârlad, a dispărut fără urmă. În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, dar ancheta a bătut pasul pe loc.

De patru ani, părinţii fetei au înaintat nenumărate memorii la toate instituţiile abilitate, solicitând urgentarea cercetărilor. Principalul personaj legat de eleva care avea 16 ani la data dispariţiei este Octavian Marcu, un medic din Bârlad cu care tânăra a avut o relaţie sentimentală. În timpul cercetărilor, chirurgul a picat testarea cu poligraful la întrebarea referitoare la omor. La audieri, doctorul a oferit declaraţii bizare. Iniţial, Marcu a afirmat că intenţiona să plătească pe cineva pentru a scăpa de fată, însă nu şi-ar fi dus planul la îndeplinire. După un timp, el a declarat că ar fi luat-o pe adolescentă de la liceu în ziua dispariţiei şi că ar fi predat-o, la ieşirea din Bârlad, unor indivizi care aveau un BMW negru. Medicul a adăugat că nu se mai poate face nimic pentru fată. Ulterior, a revenit asupra tuturor declaraţiilor, susţinând că nimic din ceea ce a afirmat nu e adevărat, întrucât ar fi labil psihic.Procurorii din Vaslui au dat o soluţie de clasare şi au motivat că sunt indicii potrivit cărora minora ar fi în viaţă, scrie adevarul.ro. În susţinerea deciziei, au indicat trei martori care ar fi văzut-o pe Adriana după data dispariţiei, fără însă ca afirmaţiile să fie probate în vreun fel. O altă probă indicată de procurori în decizia de clasare a fost un SMS pe care minora i l-ar fi trimis iubitului ei după două săptămâni de la data dispariţiei, în care ar fi afirmat că s-ar afla la Bucureşti. După verificări, s-a stabilit că mesajul fusese transmis de pe o cartelă cumpărată în 2012.„Suntem minţiţi şi purtaţi pe drumuri de atâţia ani! De ce nu vor procurorii să afle adevărul? Nu vrem nimic altceva decât să ştim ce s-a întâmplat cu fiica noastră“, răbufneşte, îndurerat, Costel Motaş, tatăl fetei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net