Minor mort după ce a sărit cu maşina într-o râpă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inconştienţa l-a costat viaţa pe un adolescent de 15 ani din Caraş Severin. Băiatul s-a urcat la volanul unei maşini de teren şi a căzut într-o râpă. Impactul i-a fost fatal. Culmea, în maşină era şi tatăl lui. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

Un adolescent în vârstă de 15 ani, care se afla la volanul unei maşini, şi-a pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită, după ce a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina într-o râpă, la ieşirea din localitatea Mehadica, judeţul Caraş- Severin. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21:00.

"Politiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că un minor în vârstă de 15 de ani, din Mureş, ar fi condus un autoturism pe DC34, din direcţia Lapusnicel spre Mehadica. La km 1+200 m, acesta ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, ar fi lovit un copac, după care ar fi căzut într-o râpă, oprindu-se într-un alt copac", se arată într-un comunicat remis de IPJ Caraş-Severin.

Potrivit România Tv, în urma accidentului, adolescentul care se afla la volan a murit pe loc, iar tatăl lui care se afla pe locul din faţă în autoturism a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Caransebeş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net