Mesajul cutremurător al fratelui Iulianei Gătej

Ultima actualizare:

    Iuliana Gătej, alături de fratele Cristi şi nepoţica ei FOTO: Arhiva personală
Iuliana Gătej, alături de fratele Cristi şi nepoţica ei FOTO: Arhiva personală

Crăciun trist pentru familia reporterei Iulianei Gătej. Cristi, fratele Iulianei, nu-şi poate reveni din şoc, după ce sora sa a murit joi seară (24 decembrie) într-un accident teribil petrecut pe DN 2, în timp ce se îndrepta spre casa părinţilor pentru a petrece Crăciunul cu ei.

Dispariţia fulgerătoare a jurnalistei Iuliana Gătej, şefa secţiei Social de la Observator, a adus multă durere în sufletele colegilor ei, dar şi lacrimi amare pentru familie.

Cristi, fratele mai mare al Iulianei Gătej, nu mai este om de când şi-a piedut surioara. Duminică (27 decembrie), el o va conduce pe ultimul drum pe Fluturica, aşa cum era alintată de cei apropiaţi. Cu ultimele puteri şi cu sufletul îndoliat, Cristi Gătej a scris, sâmbătă (26 decembrie), un mesaj cutremurător pentru Iuliana, pe Facebook. Pagina lui s-a umplut de mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o pe Iuliana.

''Cum ? Cum o să mai trăiesc fără tine ? Ai fost totul , aer și speranță ! Acum ești doar lumină ! O lumină aprinsă de Dumnezeu! Ți-au luat aripile de fluturaș și ți le-au pus pe cele de înger! Ca să ajungi mai repede la EL ! Cum o să te mai ajung eu acum ?”, a scris Cristi Gătej pe contul personal de Facebook.

Jurnalista de la Antena 1 se afla la volanul unui Range Rover, când a pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe șosea, izbindu-se de un pom. Din nefericire, impactul a fost mortal pentru ea. Iuliana mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani, unde trebuia să ajungă să petreacă Crăciunul cu părinţii şi fratele ei.

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, tânăra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viţă de vie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net