Medicamente foarte scumpe, în cabinetele medicilor cercetaţi

Ultima actualizare:

    Au fost descoperite fiole  care costă chiar şi  20.000 de lei bucata
Au fost descoperite fiole care costă chiar şi 20.000 de lei bucata

Procurorii anticorupţie au găsit la percheziţiile efectuate, marţi, în legătură cu dosarul de corupţie din domeniul farmaceutic, cantităţi mari de medicamente, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

 Medicamentele au fost găsite la cabinetele unor medici vizaţi de această anchetă a DNA. Sursele au precizat că unele erau foarte scumpe. De pildă, o fiolă ar costa 20.000 de lei.

Anchetatorii au mai găsit şi documente legate de sejururile făcute de medici în străinătate şi care ar fi fost suportate de firme farmaceutice, în schimbul prescrierii unor medicamente mai scumpe, produse sau distribuite de acestea.

Potrivit aceloraşi surse, 11 companii farmaceutice foarte importante sunt implicate în acest dosar, pe lângă 16 medici oncologi din judeţele Ilfov, Sibiu, Mureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Timiş. Aceleaşi surse au susţinut că ar fi implicaţi un preşedinte al Comisiei de Oncologie, un inspector de la DSP Mureş, care controlează farmacii, şi peste 10 reprezentanţi zonali ai firmelor de medicamente.

Click! a scris ieri  pe larg despre  acest dosar
Click! a scris ieri pe larg despre acest dosar
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net