Mărturia unui călător dintr-un tramvai implicat în accident: «S-au auzit vaiete, oamenii au căzut ca la domino»

Ultima actualizare:

    Bărbatul a povestit care a fost reacţia oamenilor la impactul dintre cele două tramvaie (foto:captură Antena3)
Bărbatul a povestit care a fost reacţia oamenilor la impactul dintre cele două tramvaie (foto:captură Antena3)

Florian Călin, unul dintre călătorii aflaţi astăzi în tramvaiele din pasajul Lujerului a povestit, pentru Antena 3, clipele de groază prin care a trecut în timpul impactului.

Bărbatul spune că, imediat după momentul impactului, oamenii şi-au dat seama se s-a întâmplat şi au început să ţipe şi să se îngrămădească spre ieşire. Mulţi dintre călători au au fost răniţi, fiind văzuţi cu sânge pe faţă după ce au ieşit din tramvai.

"Am observat că mereu se circulă cu viteză la intrarea în pasaj, eu mergând zilnic la serviciu cu tramvaiul. La 100 de metri de la intrarea în pasaj s-a întrerupt lumina şi oamenii au căzut unii peste alţii, ca la domino.

Cel mai mult s-au lovit de taxatoare şi de cititoarele de carduri RATB.

Frâna nu a fost bruscă, a apăsat cam 3 secunde pe frână, apoi a urmat izbitura. În momentul impactului s-a întrerupt lumina, apoi oamenii au început să se ridice, s-au auzit vaiete. S-au deschis uşile şi m-am trezit afară mai mult împins. La lumina din pasaj am văzut oameni răniţi, cu sânge pe faţă. Atunci a fost panica cea mai mare. Din al doilea tramvai se auzea cum oamenii spărgeau geamurile ca să iasă afară, probabil s-au blocat uşile",

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net