Mărturia uluitoare a agresorului salvamontistei din Straja

Ultima actualizare:

    Constantin Sorin Palesică a fost arestat preventiv pentru 30 de zilefoto: captură video Digi 24
Constantin Sorin Palesică a fost arestat preventiv pentru 30 de zilefoto: captură video Digi 24

Bărbatul care a luat la pumni o tânără salvamontistă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Este recidivist şi acesta este unul dintre motivele pentru care judecătorii au acceptat cererea procurorilor de a-l aresta pe agresor. Înainte de a fi arestat, el a recunoscut că-i pare rău că a fost violent cu tânăra.

Constantin Sorin Palesică, agresorul tinerei salvamontiste din Straja, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, în urma hotărârii luată de magistrații Judecătoriei Petroșani. Procurorii l-au acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Înainte de a afla verdictul, acesta a declarat că îi pare rău de cele întâmplate în bar, şi a dat vina pe faptul că era beat.

„N-am intrat cu scopul de a bate pe cineva, nu am intrat cu scopul de a lovi fata aia. Se vede foarte clar. Ne ştim şi n-am avut nimic personal cu niciun personaj din barul acela. Îmi pare foarte rău. Pur şi simplu, a venit (n.r. Miruna Inel), m-a agresat, mi-a spus că e închis, să ies afară, ea nu lucrează acolo, n-am înţeles nici eu exact. Eram şi foarte beat, şi ea era,” a mărturisit Constantin Palesică, conform Digi24.

Miruna Inel, salvamontista de 21 de ani, a fost bătută, în noaptea de vineri spre sâmbătă (6 februarie), într-un bar din stațiunea montană Straja de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Imaginile suprinse pe camerele de supraveghere arată faptul că nimeni nu a îndrăznit să sară în ajutorul fetei. Aceasta a primit mai multe lovituri în piept și în față, din cauza cărora a leșinat, fiind apoi scoasă pe brațe din local. La scurt timp după aceea, un alt angajat al barului și un DJ au fost și ei agresați fizic de către Sorin Palesică. Abia după sosirea jandarmilor acesta a fost imobilizat. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, de un echipaj SMURD, iar duminică (7 februarie) a revenit acasă.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net