Mădălina, iubita lui Radu Mazăre: «Profesorul a luat-o în braţe pe Oana, au făcut poze împreună»

Ultima actualizare:

Iubita primarului Constanţei învaţă şi ea la liceul „Jean Monnet" şi a fost de asemenea la Predeal. Intervievată în cadrul emisiunii „Acces direct" de la Antena 1, ea a prezentat o altă faţă a evenimentelor petrecute în club şi în cabana unde erau cazaţi elevii.

„Oana e cu un an mai mică decât mine, am cunoscut-o în excursie", povesteşte Mădălina. „Am plecat vineri seară către munte, o parte am stat într-un vagon, ceilalţi în altul. După ce ne-am cazat, am lăsat bagajele, ne-am dus la un magazin... A fost şi o discotecă. Da, a fost şi băutură, un fel de party. S-a băut un pic mai mult. Mai multe fete au fost ameţite".

„Ea îi căuta compania, în discuţiile dintre fete vorbeam că ei i-ar plăcea de domn' profesor, nu ştiu dacă ele ar mai confirma asta acum. La club se vedea foarte bine. La întoarcere Oana era ameţită, dar spunea că îşi revine până seara. Sâmbătă a început cu pregătirile încă de dimineaţă, eu încă dormeam".

Sâmbătă seară, lucrurile au evoluat: „Nu am vrut să stau lângă domn' profesor, pentru că Oana era geloasă şi plângea. Cred că sunt mai matură, mi-am dat seama că suferă. El a şi luat-o în braţe atunci, au făcut poze împreună. El chiar a vrut să şteargă una dintre fotografii. La un moment dat am observat lipsa lui, şi nici pe ea nu am mai văzut-o. Oana a revenit după vreo jumătate de oră. A doua zi ea râdea fals".

Avocatul angajat de părinţii fetei, prezent în platoul emisiunii, a spus însă că, chiar şi aşa, profesorul ar fi trebuit să se abţină: „Chiar dacă fata ar fi umblat dezbrăcată prin faţa lui, el nu avea voie să se lege de ea. Eu n-aş mai ţine-o la acest liceu", a fost el de părere. Părerile printre colegi sunt împărţite, însă „nu judecăm după reţeaua de socializare, elevii nu sunt jurişti", a mai spus cel care va susţine cauza Oanei în instanţă.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net