Luna august, luna festivalurilor muzicale

Ultima actualizare:

    Muzică, veselie și distractie. Asta îți pregătește vara 2015foto: tomorrowland
Muzică, veselie și distractie. Asta îți pregătește vara 2015foto: tomorrowland

Vara asta ai de unde alege. E timpul să te relaxezi, sezonul estival dă startul distracției. Fie că vrei la mare, la munte sau în oraș, în luna august nu e te poţi plictisi. Combate și tu canicula cu muzica ce va răsuna până în zori.

Vară fierbinte pentru iubitorii de muzică. Indiferent de preferințele muzicale, luna august este pe gustul tuturor. Iată câteva sugestii potrivite pentru a-ți petrece timpul liber în acest sezon.

Distracție pe plajă

Organizatorii te invită la un concert în aer liber. "Live pe plajă" dă startul distracției la 1 august, cu un spectacol ce promite a fi de zile mari. Sunt așteptați peste 100.000 de oameni care să petreacă alături de artiştii prezenţi - Vunk, Vama Veche, Loredana Groza, Holograf, Voltaj și Smiley. Evenimentul are loc pe plaja dintre Venus și Saturn, începând cu ora 17.30. Intrarea este liberă.

Jazz și rock la înălțime

Vara asta muzica bună se ascultă la munte
Vara asta muzica bună se ascultă la munte

Dacă ești iubitor de munte, Festivalul „JazzRock” este o altă opţiune ca să te distrezi în acest sezon. Organizatorii promit trei seri de neuitat. Peste 600 de fani sunt așteptați în perioada 31 iulie - 2 august să petreacă la o altitudine de 426 de metri. Festivalul JazzRock, ajuns la ediția a V-a, are loc în aer liber, în incinta ștrandului „Casa Tineretului” din Câmpina, începând cu ora 19.00. Prețul unui bilet este de 15 lei pe seară sau 30 de lei pentru cele trei seri de festival.

Programul festivalului

  • Vineri, 31 Iulie: Sorin Zlat Quartet (Bucureşti), Kiba Dachi Experience (Bucureşti).
  • Sâmbătă, 1 august: The Werther Project (Câmpina), Luiza Zan, Peter Sarik, István Gyárfás (Bucureşti, Budapesta).
  • Duminică, 2 august: Border Split (Târgu Mureş), Balako (Bucureşti).

Senzații tari în oraș medieval

Vino în Cluj Napoca pentru a asculta cea mai bună muzică de tip electro
Vino în Cluj Napoca pentru a asculta cea mai bună muzică de tip electro

Pentru cei care preferă muzica electro, organizatorii festivalului „Untold” oferă 4 zile de adrenalină în schimbul unei fapte bune. Donează sânge și intri gratuit la festivalul ce promite a fi inedit. Vor avea loc concerte în premieră pentru România și multe activități interesante. Printre ele se numără Tatoo Expo, activitate în care tatuatorii profesionişti își vor demonstra talentul pe cei care se vor arăta interesați. SkyDive Transilvania este o activitate destinată celor mai curajoși. Ea îți propune salturi de la 3.000 de metri înălțime. O altă activitate pe care o vei întâlni la eveniment este K-Airsoft care te duce în pădure pentru jocuri de tip militar. Festivalul Untold are loc în perioada 30 iulie-2 august, în Cluj Napoca începând cu ora 17.00.

Programul festivalului

  • Ziua 1 - Dimitri Vegas and Like Mike
  • Ziua 2 - Avicii
  • Ziua 3 - Armin Van Buuren
  • Ziua 4 - Davin Guetta
image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net