Ludovic Orban, noul președinte PNL: "Vreau să obținem un nou mandat pentru Iohannis"

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban a precizat că principalul său obiectiv este câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019 pentru Klaus IohannisFoto: Click!
Ludovic Orban a precizat că principalul său obiectiv este câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019 pentru Klaus IohannisFoto: Click!

Ludovic Orban a fost ales noul președinte al Partidului Național Liberal. După anunțarea rezultatelor votului, Orban a ținut un discurs în care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și-au acordat votul de încredere și a precizat care sunt obiectivele sale pentru PNL.

Ludovic Orban a ținut să precizeze că dorește să facă din PNL un partid puternic, care să poată rivaliza din nou cu cel care deține în moemntul actual puterea. Este convins că nu are o sarcină ușoară, dar s-a arătat încrezător că viitorul Partidului Național Liberal, sub conducerea sa, va fi unul strălucit.

  • „Vă mulțumesc pentru încrederea acordată care mă onorează și mă obligă. Pentru mine, viața este de azi mult mai grea, port o răspundere uriașă, de a transforma PNL în forța politică de care are nevoie România. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria Partidului Național Liberal și conține germenii viitoarei victorii a PNL pentru România.”
  • „PNL sub conducerea mea, va fi un partid de dreapta liberal conservator membru al liberei drepte europene și se va lupta pentru modernizarea și creșterea economică. PNL va fi un garant al îndeplinirii tuturor angajamentelor pe care le are România față de parterii noștri: Parteneriatul Strategic cu Statele Unite, poziția de aliat strategic NATO și de țară membră NATO. Vom rămane un stâlp de stabilitate în această zonă framântată a Europei.”

De asemenea, Ludovic Orban a menționat că principalul său obiectiv este să câștige alegerile prezidențiale din 2019 pentru a obține un nou mandat pentru Klaus Iohannis.

  • „PNL va fi începând de azi un partener loial, corect, transparent pentru Klaus Iohannis și pentru punerea în aplicare a tuturor obligațiilor pe care ni le-am asumat la alegerile din 2014. Mă voi bate cu toată forța mea, cu toată energia mea pentru a reuși în 2019 să câștigăm alegerile prezidențiale, să obținem un nou mandat pentru Klaus Iohannis și să dăm tuturor localităților din țara asta șansa de dezvoltare, modernizare și creștere economică. Obiectivul meu fundamental e căștigarea alegerilor parlamentare, Dumnezeu să ne ajute!”
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net