Locuințe inundate și mașini avariate la Arad, în urma unei furtuni

Ultima actualizare:

    Capriciile vremii au paralizat Aradul și au alungat lumea de pe străzi
Capriciile vremii au paralizat Aradul și au alungat lumea de pe străzi

Locuințe de pe mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundate, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei furtuni care a rupt și copaci sau crengi. Potrivit primelor evaluări, crengile au căzut peste autoturisme și cablurile rețelei de electricitate, provocând avarii, transmite corespondentul MEDIAFAX

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, echipaje de pompieri au intervenit în orașul Arad în urma numeroaselor apeluri la 112 făcute de locuitori ale căror case au fost inundate de o ploaie torențială, în timp ce vijelia a provocat și alte pagube după ce a rupt copaci și crengi.

Pompierii au intervenit cu pompe pentru a evacua apa din locuințe situate în mai multe cartiere, precum Micălaca, Vlaicu, Grădiște și Aradul Nou, iar intervențiile s-au încheiat luni dimineață.

În mai multe zone ale orașului, crengi rupte de vijelie sau chiar copaci căzuți au avariat autoturisme și au rupt calburile rețelei de electricitate, generând pene de curent izolate. Avarii în rețeaua de alimentare cu energie electrică au fost înregistrate și în localități de pe Valea Mureșului.

Autoritățile spun că urmează să facă un bilanț al pagubelor provocate de furtună după ce vor primi informații și de la primăriile din județ

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net