În loc să facă drumuri, vânau mistreţi cu buldozerul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şase mistreţi au fost găsiţi într-o groapă construită pentru consolidarea viitoarei autostrăzi Cernavodă-Medgidia. Autorităţile cred că ei au fost ucişi de muncitorii care lucrează la drum.

Victimele necuvântătoare ale unui braconaj practicat în stil barbar au fost găsite, ieri dimineaţă, pe un teren între localităţile constănţene Făclia şi Peştera.

Descoperirea a fost făcută de un pădurar, care l-a anunţat pe şeful Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit „Egreta", care gestionează fondul de vânătoare din zonă.

„E vorba despre o scroafă şi 5 godaci care probabil au fost aruncaţi în groapă şi apoi alergaţi cu utilajele şi loviţi până au murit. E cel mai grav caz de braconaj cu care ne-am confruntat până acum, iar pe cei care au făcut asta îi aşteaptă puşcăria", a declarat Mircea Smaranda, preşedintele asociaţiei.

Cazul e cercetat de poliţişti. „Îi suspectăm pe muncitorii care lucrează la autostradă, pentru că în zonă sunt 5 parcuri tehnologice. Fiecare utilaj va fi verificat pentru a se stabili dacă sunt urme de sânge", a declarat comisarul Gelu Dumitrescu, din cadrul Poliţiei Medgidia.

Cadavrele animalelor au fost luate de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare. Medicii le vor autopsia pentru a stabili cu exactitate când şi în ce mod au fost ucise animalele.

La Iaşi, s-au pozat cu mistreţul lovit de avion

Mai mulţi angajaţi ai Aeroportului Iaşi au devenit vedete pe internet după ce au făcut poze cu un mistreţ jupuit, pe care l-au luat de pe pista aerogării după ce animalul a fost zdrobit de un avion.

simeon stalpnicul png

Imaginile au fost făcute publice la scurt timp după incidentul petrecut la sfârşitul lunii septembrie. Conducerea Aeroportului spune că salariaţii au luat porcul de pe pistă, l-au jupuit şi au cărat carnea cu sacoşele până în afara aerogării.

Angajaţii Aeroportului care lucrau în seara incidentului sunt cercetaţi penal pentru că nu au predat animalul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor. Şefii asociaţiei au făcut plângere şi au cerut despăgubiri de 1.000 €, valoarea mistreţului de 180 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net