Liviu Dragnea, primele declarații despre modificările aduse bugetului

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a vorbit despre modificările ce vor fi aduse bugetuluiFoto: arhivă Click!
Liviu Dragnea a vorbit despre modificările ce vor fi aduse bugetuluiFoto: arhivă Click!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a oferit câteva declarații jurnaliștilor cu privire la restabilirea bugetului. Dragnea a declarat că bugetul va cunoaște unele modificări, în rest va rămâne neschimbat.

Printre excepții se numără Înalta Curte de Justiție, Ministerul Public și Consiliul Superior al Magistraturii, cărora li se vor atribui bugete mai mari. De asemenea, liderul PSD consideră că SRI va putea funcționa și cu un buget mai mic. Se așteaptă ca varianta finală a bugetului să intre în vigoare joi, 26 ianuarie.

Jurnaliștii i-au cerut însă și părerea cu privire la legea amnistiei și a grațierii și în ceea ce privește un eventual referendum pe această temă. "Din punctul meu de vedere, și noi susținem lupta împotriva corupției. N-avem nimic împotriva referendumului. Trebuie însă să vedem care este oportunitatea. Ce se întâmplă dacă românii nu vin la vot sau dacă referendumul nu e validat? Din partea noastră nu e niciun război. Dar dacă președintele va continua cu atacuri și amenințări, o să vedem ce facem atunci."

"România, de ani de zile a primit foarte multe amenzi și condamnări pe condițiile din penitenciare. Azi noapte am vorbit cu un om din penitenciar. Ministerul Justiției trebuie să arate câți au murit în închisorile din România. Nu mi se pare corect să moară în închisoare dacă n-au fost condamnați la moarte." În plus, Dragnea consideră că este necesară majorarea alocației de hrană pentru deținuți.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net