Litoralul intră în luna lui Cuptor a preţurilor

Ultima actualizare:

    Tarifele vor atinge pragul maxim în orice unitate de cazare, iulie fiind considerată luna de vârf  pentru sezonul turistic de pe Litoral
Tarifele vor atinge pragul maxim în orice unitate de cazare, iulie fiind considerată luna de vârf pentru sezonul turistic de pe Litoral

La 1 iulie, Litoralul românesc intră în luna de vârf a preţurilor la cazare. La hoteluri, pensiuni, vile turistice, campinguri şi căsuţe, tarifele vor creşte în medie cu 25% începând din această lună, potrivit Adevărul. O ultimă scumpire din sezonul turistic va avea loc la mijlocul lunii iulie, când tarifele vor atinge pragul maxim în orice unitate de cazare.

La un hotel de 5 stele, „Vega“ din Mamaia, preţul va urca de la 151 euro/noapte (până la 30 iunie) la 219 euro/noapte (de la 1 iulie) pentru o cameră dublă. În acest preţ, asigură micul dejun şi prâznul, şezlong şi umbrelă la piscina hotelului, precum şi pe sectorul privat de plajă din faţa hotelului. Clienţii au la dispoziţie biciclete Pegas pentru plimbări, wi-fi, parcare, acces la SPA, saună, jacuzzi şi pentru cei mici, un loc de joacă special. 

La un hotel de 3 stele, „Tomis“ din Mamaia, sejurul de 6 nopţi costă de la 1 iulie 2.244 lei, faţă de 1.812 lei. În acest preţ intră cazarea pentru 2 persoane într-o cameră cu orientare la mare, demipensiune, două şezlonguri şi o umbrelă pentru fiecare cameră pe plaja privată a hotelului şi parcare. 

La Costineşti, într-un hotel de 3 stele, „Pierre“, tariful unei camere creşte de la 179 lei la 216 lei pe noapte. Preţul este valabil pentru sejururi de minimum 5 nopţi. Micul dejun costă separat 30 lei/zi/persoană, cina 40 lei/zi/persoană, prânzul 50 lei/zi/persoană, iar pensiunea completă (toate cele 3 mese ale zilei) costă 120 lei/zi/persoană. 

În complexul „Vox Maris“ (4 stele) din Costineşti, cazarea costă 325 lei/noapte, faţă de 264 lei/noapte (până la 1 iulie). În weekend, preţul creşte de la 370 lei/noapte, comparativ cu 298 lei/noapte, cât era până la 1 iulie. Micul dejun costă 35 lei/zi/persoană. Oferta include petrecerea timpului în complexul gândit ca o oază cu centre de agrement, terenuri de sport, piscine, terasă şi club de noapte. 

La hotelul „Sirena“ (2 stele) din Saturn, camera dublă se scumpeşte de la 174 lei/noapte la 199 lei/noapte, cu mic dejun în regim de bufet suedez. 

La complexul„Lacul Racilor“ de 3 stele din Olimp, tariful se va majora de la 150 lei la 210 lei/noapte pentru o cameră dublă în vilă de 2 stele şi de la 200 lei la 270 lei/noapte pentru o cameră dublă în hotel de 3 stele. Micul dejun este inclus pentru două persoane. La apartamente, preţul creşte de la 250 lei/noapte la 330 lei/noapte la vilă şi de la 450 lei/noapte la 590 lei/noapte la hotel. În apartamente se pot caza 4 persoane, care vor avea inclus în tariful plătit şi micul de jun. 

În Vama Veche, la hotelul „BazArt“ (1 stea), în luna iulie preţul va creşte de la 108 lei/noapte la 128 lei/noapte pentru o cameră dublă cu baie, aer condiţionat şi televizor. Tariful este valabil pentru sejururile de minimum 5 nopţi. La „BazArt“, hotelul din lemn sub balcoanele căruia se întinde (direct pe asfalt şi la micile magazine) Bazarul Artiştilor, camerele nu au numere, ci poartă numele unor monştri sacri ai muzicii. 

Tot în Vama Veche, la hotelul „Laguna“, de 2 stele, camera dublă fără balcon se scumpeşte de la 100 lei/noapte la 155 lei/noapte, camera dublă cu balcon - de la 110 lei/noapte la 165 lei/noapte, iar camera triplă cu balcon - de la 145 lei/noapte la 165 lei/noapte. În weekend, preţul creşte de la 140 lei/noapte la 200 lei/noapte la camera dublă fără balcon, de la 150 lei/noapte la 200 lei/noapte la camera dublă cu balcon şi de la 200 lei/noapte la 270 lei/noapte la camera triplă cu balcon. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net