Lidia Tudor duce mai departe misiunea lui Corneliu Vadim Tudor

Ultima actualizare:

    Lidia Tudor a luat soarta familiei şi a moştenirii lui Corneliu Vadim Tudor în propriile mâiniFoto: Click!
Lidia Tudor a luat soarta familiei şi a moştenirii lui Corneliu Vadim Tudor în propriile mâiniFoto: Click!

Moartea neaşteptată a lui Corneliu Vadim Tudor a lăsat familia politicianului în faţa unei situaţii dificile: fără surse de venit şi fără perspective în condiţiile unor datorii acumulate anterior. Lidia Tudor, fiica cea mare, a reuşit să găsească ajutor şi va duce la îndeplinire dorinţele tatălui său.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 7 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Starea de sănătatea era proastă de câteva zile, fusese la spital, dar refuzase să se interneze. Când simptomele s-au agravat era prea târziu.

Lidia Tudor a povestit ultimele clipe ale politicianului: „Tata ne-a spus că este ultima lui zi. Ne-a spus: «fac infarct şi azi o să mor». Noi am crezut că îşi va reveni, am sperat până în ultima clipă, când medicii ne-au spus că nu mai există niciun semn vital şi trebuie să-l deconecteze de la aparate”.

Lidia Tudor vrea să continue proiectele

În ciuda dificultăţilor materiale, Lidia Tudor şi-a asumat misiunea de a duce mai departe munca depusă de tatăl său. Corneliu Vadim Tudor ţinea două publicaţii, “România Mare” şi “Tricolorul”, pe lângă activitatea politică la Partidul România Mare.

 Lidia Tudor nu are de gând să închidă revistele, deşi e clar că sunt pierderi financiare. “Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să trecem şi peste asta. Avem oameni lângă noi şi asta e cel mai important”, a declarat ea în urmă cu câteva zile. “Cred că cea mai mare dorinţă a lui ar fi ca noi să ducem România Mare mai departe”, a precizat Lidia Tudor.

Prima mână de ajutor pentru Lidia Tudor

În cei 25 de ani post-revoluţionari, Corneliu Vadim Tudor şi-a făcut mulţi duşmani, dar a avut şi prieteni de nădejde. Acest lucru s-a văzut săptămâna trecută, când Lidia Tudor a primit un semnal pozitiv: se va putea angaja la Parlament.

Senatorul Haralambie Vochiţoiu, de la UNPR, i-a oferit un post de consilier, remunerat cu 2.000 de lei brut, potrivit postului România TV. Fiica cea mare a lui Vadim Tudor are la dispoziţie câteva zile pentru a se hotărî dacă acceptă sau nu. Indiferent de răspuns, Lidia Tudor poate avea speranţe că perioada dificilă se va sfârşi cu bine.

Eugenia şi Lida Tudor, alături de mama lor, Doina, la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor
Eugenia şi Lida Tudor, alături de mama lor, Doina, la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor

Vadim Tudor nu şi-a lăsat familia să muncească

Pentru Corneliu Vadim Tudor, familia a fost cel mai important element din viaţa lui. De aceea nu şi-a lăsat nici soţia şi nici fiicele să se angajeze.  Eugenia şi Lidia Tudor au beneficiat de toate condiţiile pentru a se dedica studiului, în timp ce Doina era stăpâna casei. Sfârşitul tragic al politicianului le-a pus într-o ipostază fără precedent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net