Leonard Doroftei, implicat într-un accident rutier. Celălalt şofer a fugit. Ce spune fostul boxer

Ultima actualizare:

    Reportul Click! a muncit în pub-ul lui Doroftei
Reportul Click! a muncit în pub-ul lui Doroftei

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, şoferul autoutilitarei care a lovit maşina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri fiind căutat de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:10, pe DN 6, în apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112, conform MEDIAFAX.

"A şters oglinda şi mi-a spart geamul din partea şoferului. A fost o pocnitură. Erau cîteva cioburi în piele, cîteva tăieturi mici, dar nimic grav.

Eram în tunelul Vîrciorova, după Turnul Severin. A venit salvarea, m-au spus unor teste şi n-am absolut nimic. Eram singur în maşină. Mă îndrept la finala campionatului de la Reşiţa", a spus Doroftei la RTV.

Conform aceleiaşi surse, boxerul a anunţat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Boxerul a anunţat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei fiind sparte.

Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net